Fokustema
Så spelar vi V86
Läs senare

Toppchans för bortglömd

Ingen jackpot, men kvällens V86-omgång känns spelmässigt mycket intressant.
Det är sårbara favoriter och Sulkysport har flera streckvärda idéer.
Av
Pär Gustafsson
Dagens stora fynd – Leonardo Vici! Foto Lennart Kihlman/ALN
Dagens stora fynd – Leonardo Vici! Foto Lennart Kihlman/ALN

Här kan du läsa Sulkysports V86-material i pdf-format. Fem sidor med analyser, systemförslag och startlistor till samtliga lopp.

Spikarna

  • Vi tar ställning och spikar Leonardo Vici (V86-4). Hästen har bra kunnande för den här låga klassen och formen ska vara vassare med en genomkörare i kroppen. I comebacken förra veckan galopp-
erade tidigt och tappade mycket, men han visade 1.13,5/1.400 efter fel. Fyraåringen är ingen blixt bakom bilen, men det är en stor fördel med två invändiga strykningar och vi tror att Leonardo vinner även om det blir lite jobb på vägen. Streckmässigt känns han mycket intressant.
  • Swish Lane (V86-7) ska tveklöst vara favorit, men att hon blir ”megalampa” som är fallet under onsdagsförmiddagen är i brist på andra spikar. Det handlar om en rysligt vass spurtare som står enkelt inne i klassen, men hon har också en del fräschörproblem och inte helt enkel att räkna på.

Köp andelar i Sulkysports Tillsammans-system.

Kampanj
10 veckor för 299 kronor
Sulkysport som både papper och e-tidning
Beställ
Fokustema
Solvalla, Bergsåker
Läs senare

Så spelar vi V86

Kvällens omgång är en blandning av starka favoriter, vidöppna avdelningar och ojämna lopp.
Ta rygg på Sulkysports matiga V86-paket i jakten på full pott.
Av
Pär Gustafsson
Spets och slut. Laura Vixi är onsdagens bästa spik. Foto Martin Langels/ALN
Spets och slut. Laura Vixi är onsdagens bästa spik. Foto Martin Langels/ALN

Här kan du läsa Sulkysports V86-material i pdf-format. Fem sidor med analyser, systemförslag och startlistor till samtliga lopp.

Spikarna

  • Laura Vixi (V86-2) var i sitt senaste Sverige-besök trea i Derbysto-kvalen från spets där hon till slut fick ge sig mot Cash Crowe och Uncertain Age. Hon följde upp med imponerande dödensseger och här bör hon vara huvudet högre än konkurrenterna. Faller favoriten är loppet vidöppet.
  • Le Miracle (V86-7) är en topphäst som är på väg uppåt i form med två lopp i kroppen efter långt uppehåll. Hästen går från alla positioner och hans värsta konkurrent (15 Ola Montana) har betydligt sämre utgångsläge. Le Miracle har inga bekymmer med distansen och med en normalprestation blir han mycket svårslagen.

Köp andelar i Sulkysports Tillsammans-system. Vi hade sju rätt på V75 i lördags.

Lottat till Europaderby-kvalen

Kampanj
10 veckor för 299 kronor
Sulkysport som både papper och e-tidning
Beställ
Fokustema
Solvalla-Åby
Läs senare

Så spelar vi V86

Två starka treåringar är nyckeln till åtta rätt.
Här kan ni ta del av Sulkysports V86-material i pdf-format. Fem sidor med analyser, systemförslag och startlistor till samtliga lopp.
Av
Pär Gustafsson
Neelex och Adrian Kolgjini.
Foto: Jörgen Tufvesson/ALN
Neelex och Adrian Kolgjini. Foto: Jörgen Tufvesson/ALN

OBS! Tipsen har uppdaterats efter att Neelix strukits.

Sulkysports V86-paket i pdf-format finner ni här.

Spikarna

  • Ojämn klass på Count’s Pride Pokalen och det blev lite ändringar efter Sulkysports tillänkta spik
    Neelix ströks på grund av dåliga blodvärlden. Lucifer Lane (V86-5) blev för het i E3-finalen senast och möjligen blir det inte helstängt huvudlag ikväll. Treåringen är inte anmäld till Kriteriet och han är inte beroende av någon speciell resa för att vinna.
    .
  • Alcoy (V86-8) mötte kullkamrater som tjänat upp till 500.000 kronor senast och svarade för en klart godkänd insats efter att ha travat i dödens första varvet. Treåringen har varit rejäl vid segrarna innan och han borde bli allt starkare och snabbare för varje start.

Köp andelar i Sulkysports Tillsammans-system.

Fokustema
V75 Jägersro 3 september
Läs senare

Så spelar vi V75 under Derbydagen

Bara att rygga Cash Crowe (V75-3) och Rajesh Face (V75-6) och håva in degen?
Nej, vi är inte inne på att det är riktigt så enkelt...
Av
Emil Persson
Örjan Kihlström kör ett av våra tre singelstreck på V75-spelet. Foto Hanold/ALN
Örjan Kihlström kör ett av våra tre singelstreck på V75-spelet. Foto Hanold/ALN

En relativt ojämn V75-omgång står framför oss där det kommer att bli tre-fyra riktigt stora favoriter.

Att utifrån de förutsättningarna lita blint på osäkra hästar som den nämnda duon känns inte särskilt tryggt och vi spikar istället i de inledande två avdelningarna.

Spikarna

Star Advisor Joli (V75-1) fick se sig upphunnen i sista steget av Turno di Azzurra vid senaste besöket på Jägersro, men kanske ökade Kim Eriksson farten väl tidigt den dagen. Senast kunde han hålla nere tempot och då rasslade hästen undan i 1.07-fart sista 500 meterna utan problem. Vi tror på ledning hela vägen.
Undies (V75-2) hamnade för långt bak i Derbykvalet för att kunna få något med av priskakan. Här står han klart bättre till och på visad startsnabbhet – och form – ska han ha toppchans att spåra hem det här loppet.
Alorac Mathbell (V75-5) har radat upp toppinsatser en lång tid. I försöket tog han ner Carja från dödens trots att det blev 1.12,5 första varvet. Bakspår kan rentav vara gynnsamt i det här loppet där det ofta brukar köras friskt första varvet.

Spela V75 tillsammans med Sulkysport!

Axplock av intervjuer från papperstidningen:
Undies (V75-2) gick jättebra i skymundan i Derbykval senast, han satt för långt bak mot för bra hästar helt enkelt. Nu är han tillbaka i sin ordinarie klass och det här blev en bra uppgift, säger Pasi Aiko.
Cash Crowe (V75-3) var för laddad från innerspår i försöket, men ställde sig och var enormt bra. Hon har tagit loppet rätt och går lätt träning för att vara så mjuk och smidig som möjligt på söndag. När jag körde henne i måndags kändes hon bättre än inför försöket och efter det jobbet fick jag en bra känsla inför finalen. Jag tror att Cash Crowe kapacitetsmässigt är bäst i kullen. Inga ändringar är planerade, men skulle det bli regn kan det blir skor. Hon är känslig för hårda banor, säger Petri Puro.
Chiquitita Diablo (V75-4) var jag nöjd med senast och hon är lite på gång. Startsnabbheten blir allt bättre och nu blir det jänkarvagn för första gången. I övrigt blir det inga ändringar, säger Peter Untersteiner.
Policy of Truth (V75-6) var jag jättenöjd med senast. Nu byter vi från open eye till helstängt och då blir han mer fokuserad. Han gick jobb i måndags och han kändes precis så fin som jag hoppats, säger Reijo Liljendahl.

Sport