Fokustema
Så spelar vi V75 på Jägersro
Läs senare

V75: Gränslöst hemmahopp

Malmö-banan Jägersro bjuder på en klurig V75-omgång.
Vi spikar Propulsion i C.L. Müllers Memorial och hemmahästen Nolimitjimmit i lägsta klassen.
– Jag förväntar mig en fin prestation, säger Conrad Lugauer.
Av
Pär Gustafsson
Nolimitjimmit har två segrar och ett andrapris efter fem lopp hos Conrad Lugauer. Foto Jeannie Karlsson/Sulkysport
Nolimitjimmit har två segrar och ett andrapris efter fem lopp hos Conrad Lugauer. Foto Jeannie Karlsson/Sulkysport

Spikarna

 • Love You-sonen Nolimitjimmit (V75-2) såldes på Kriterieauktionen 2015 för 250.000 kronor under namnet Hero di Quattro. Han är ett helsyskon till Donna di Quattro, som tjänade över 3,2 miljoner kronor hos Tomas Malmqvist. Nolimitjimmit galopperade en hel del som treåring och har varit både stabilare och bättre som fyraåring. Hästen öppnade rejält till ledningen från just spår fyra för tre starter sedan och från spets har fuxen fin segerchans.
  – Nolimitjimmit var lite för ambitiös och galoppen senast berodde på att det helt enkelt gick för fort. Hästen känns stark och rejäl i jobben och jag har tagit lärdom av förra loppet. Jag är nöjd med spåret och förväntar mig en fin prestation. Det blir barfota bak och ordinarie utrustning, säger Conrad Lugauer.
 • Vi finner ingen som helst anledning att gardera Propulsion (V75-7) som ser så ”otäckt bra” ut varje gång att vi inte kan se ett scenario framför oss där någon bråkar med honom. Nej, tidig ledning och seger är att vänta.
  – Propulsion har gjort starka prestationer hela året och träningen sköts på bästa sätt efter segern i Mastersfinalen. Distansen är ingen nackdel, snarare åt det andra hållet och spåret är som det är. Det är många fina hästar med i loppet, men Propulsion är en häst som startar med chans oavsett motstånd. Det finns inget att ändra, säger Daniel Redén.

Fullständiga tips i e-tidningen

Köp andelar i Sulkysports Tillsammans-system.
(Vi utgår från tidningstipsen, men väger in sen information, värmningar och streckprocent när vi spelar V75 Tillsammans)

Fullständiga tips, intervjuer, V75-system och startlistor finner ni i pappers- och e-tidningen.

Fakta

Förra året – 28 oktober 2017

 1. 5 Platon Face (19%, 3,75 – ledningen)
 2. 7 Now or Never Flair (39%, 2,57 – femte ytter)
 3. 2 Rhesos Face (6%, 11,52 – ledningen)
 4. 4 Southwind Feji (46%, 1,97 – ledningen)
 5. 1 Marciano (8%, 7,75 – rygg ledaren)
 6. 4 Speedy Foxy Vicane (9%, 7,91 – tredje ytter)
 7. 3 Dante Boko (18%, 4,30 – ledningen)
  Utdelning 7 rätt: 35.985 kr, 6 rätt: 446 kr, 5 rätt: 50 kr.
  Omsättning: 87.292.025 kr.
Expandera
Prova e-tidningen
för endast 1 kr första månaden
Läs digitalt var du vill och när du vill
Inga fakturor, ingen bindningstid, avsluta när du vill
Ordinarie pris 89 kr/mån
Beställ
Fokustema
Så spelar vi V75 i Eskilstuna
Läs senare

Extra V75: ”Svårhittad från spets”

Toppsport och fyra Breeders Crown-finaler, men det är även V75-spel på menyn på Sundbyholm idag.
Ta del av spikbud och intervjuer i jakten på sju rätt.
Av
Pär Gustafsson
Dream Night Palema tillsammans med sin skötare Linus Svensson under ett träningspass på Stall Palemas gård. Foto Jeannie Karlsson/Sulkysport
Dream Night Palema tillsammans med sin skötare Linus Svensson under ett träningspass på Stall Palemas gård. Foto Jeannie Karlsson/Sulkysport

Spikarna

 • Global Welcome (V75-4) vann Uppfödningslöpningen ifjol, men fick lite problem med infektionsbild under treåringssäsongen och har egentligen inte hittat toppform förrän de två senaste starterna. Senast svepte han fältet i imponerande stil.
 • Dream Night Palema (V75-5) var duktig i kvalet till Europaderbyt och fick sedan inte chansen på Vincennes efter att ha spetsat och släppt. Han gick i mål med norsken oryckt. Här är det ”garantispets” och sedan blir han svårhittad.

Köp andelar i Sulkysports Tillsammans-system.
(Vi utgår från tidningstipsen, men väger in sen information, värmningar och streckprocent när vi spelar V75 Tillsammans)

Axplock av intervjuer

Southwind Feji (V75-1) var bättre i comebacken än jag hade kunnat tro på förhand. Visst var hon mycket tränad, men det hade varit vanlig träning och hon var inte vässad. Lite förbättrad är hon säkert med loppet i kroppen, men någon jätteförändring på prestationsnivå väntar jag mig inte. Hon ska kunna vara med på linjen igen och det blir åter barfota runt om, säger Pär Hedberg.
This Is It N.O. (V75-1) håller okej form, men får främst rikta in sig på pengar i det här tufffa sällskapet, säger Anton Sverre.
Fanny Chenal (V75-2) är en av dem som kan kriga om segern med rätt resa. Tanken är att hon ska tävla barfota fram åtminstone, eventuellt med ryckhuva och det kan också bli jänkarvagn, säger Anton Sverre.
Global Vintage (V75-2) gjorde ett bra lopp i semifinalen men hamnade lite för dåligt till för att kunna göra sig gällande mot bland annat Conrads Rödluva. Som fyra i semin fick hon ett svårt läge i finalen och får försöka smyga med och ta en god peng, säger Andras Lövdal i Timo Nurmos stall.
Betting Gangster (V75-4) är en av flera som kan vinna här och det hänger mycket på vem som får bästa resan. Han gick sex intervaller i fredags och kommer gå sex till på torsdag. Det blir jänkarvagn och barfota runt om som vanligt, säger Jerry Riordan.
Global Wise Guy (V75-4) fick det tufft i ledningen i semifinalen, det gick för fort första 1.500 meterna för att han skulle ha chans att hålla undan och hästen gjorde ett mycket bra lopp. Han har visat att han tillhör kulltoppen och nu får han sikta på en resa med draghjälp. Jag blir inte överraskad om han blandar sig i segerstriden om det stämmer på vägen, säger Andras Lövdal i Timo Nurmos stall.
Dream Night Palema (V75-5) blev löpningsförloppet precis så som vi hade hoppats och trott på Vincennes, men däremot inte slutresultatet. Hästen tog det loppet bra för han har känts jättefin sedan hemkomsten. Hästen går ned i klass nu och från ett bra läge ska han räknas med chans. Det blir barfota fram, säger Pär Hedberg.
Candy la Marc (V75-6) gick utan skor första gången i försöket till Derbystoet, men då var hon sjuk. Hon kommer gå utan framskor då hon blev rappare iväg så. Hon hade problem med halsen i somras, men vi har tagit blodprov på henne efter semifinalen och allt verkar perfekt. Vi ändrar inget i utrusningen, säger Lars Marcussen.
Kövras So Far (V75-7) går lite bättre då han slipper övernatta och det blir nog så att vi åker ner på söndag morgon. Det blir inga ändringar och han tävlar barfota runt om igen, säger Oskar Florhed hos Robert Bergh.
Son Of God (V75-7) hade vi rätt stora förhoppningar på senast, men det löste sig inte tillräckligt bra på vägen. Hästen gick i alla fall ett kanonlopp från svår position och framförallt var det skönt att se att han såg fin ut och höll farten så bra in i mål. Spåret är vad det är och det krävs mycket tur på vägen, men jag vill höja ett varningens finger angående hans chanser i loppet. Har han lyckats hitta samma form som runt Derbyt kan han sluta långt framme, säger Thomas Hedlund i Daniel Redéns stall.

Fullständiga tips, intervjuer, V75-system och startlistor finner ni i pappers- och e-tidningen.

Prova e-tidningen
för endast 1 kr första månaden
Läs digitalt var du vill och när du vill
Inga fakturor, ingen bindningstid, avsluta när du vill
Ordinarie pris 89 kr/mån
Beställ
Fokustema
Så spelar vi V75 i Eskilstuna
Läs senare

V75: Svårlöst och multijackpot

Jättepott.
Öppna avdelningar.
Eskilstuna bjuder på en högintressant V75-omgång – här är Sulkysport bästa spikbud!
Av
Pär Gustafsson
Makethemark är en av fyra heta hästar i gulddivisionen. Foto Mia Törnberg
Makethemark är en av fyra heta hästar i gulddivisionen. Foto Mia Törnberg

ATG har bunkrat pengar till den här omgången och sjurättspotten förstärkt med hela 76.360.981 kronor. Spelbolaget spår att en ensam vinnare med sju rätt kammar hem kring 120 miljoner kronor. Den hittills största vinsten på V75 är 67.312.633 kronor, vilket en skicklig spelare kammade hem i februari 2010.

Tre av lördagens fem avdelningar är 15-hästarsfält och det ges verkligen förutsättningar för rekordutdelning. Om det blir jackpot i någon av potterna på lördag flyttas dessa pengar till V75-finalerna på Solvalla den 24 november. Det är topptrav i Eskilstuna i helgen med Breeders Crown-finaler och V75 på söndag. Eventuella jackpotpengar från den omgången går till Bjerke lördag den 17 november.

Spikarna

 • Great King Wine (V75-2) har haft bra form en längre tid och vann i slutet av sommaren försök i bronsdivisionen och slutade femma i finalen. Femåringen var fullt godkänd över lång distans senast och gynnas av tätare starter. Hästen är van tuffare motstånd och kommer att svara för en stark slutrunda. Lärlingen Mats E Djuse vann nyligen Ungdoms-SM och har ett bra år bakom sig i sulkyn.
  – Jag var nöjd med Great King Wines insats senast, men inte med placeringen. Hästen tränar starkt, känns lite uppåt och jag hoppas formen ska vara lite bättre på lördag än gången innan. Det känns som att Great King Wine går ner lite i klass på lördag och inga ändringar är planerade, säger Admir Zukanovic.
 • Don’t Mind Me (V75-7) startar ofta i silverdivisionen och slutar nästan alltid där framme. Nu har han spetsläge och det gör tipsvalet enkelt. Sexåringen vann silverfinalen på Färjestad på 1.11,5a/2.140 meter från spets i somras. I nästa final på Åby gick det inte lika bra i samma position. Den gången var banan tungsprungen och det gick ganska fort första varvet. Samtidigt presterade hingsten sämre än väntat och han fick en paus efter det loppet. Håller Don’t Mind Me ledningen och slipper press ligger han bra till för att avsluta jackpotomgången.
  – Don’t Mind Me har kommit igång fint efter ett par månaders uppehåll och han gick ett rejält slutvarv senast. Nu är det läge som passar honom perfekt och skulle han behålla ledningen ökar hans möjligheter att vinna. Som hästen sett ut i de två senaste starterna är ett bevis på att formen sitter där, säger Thomas Hedlund i Daniel Redéns stall.

Spela V75 med Sulkysport

Köp andelar i Sulkysports Tillsammans-system.
(Vi utgår från tidningstipsen, men väger in sen information, värmningar och streckprocent när vi spelar V75 Tillsammans)

Fullständiga tips, intervjuer, V75-system och startlistor finner ni i pappers- och e-tidningen.

Fakta

Förra året – 11 november 2017

 1. 2 Cab Hornline (13%, 5,51 – utvändigt ledaren)
 2. 11 Very Kronos (49%, 1,76 – utvändigt ledaren)
 3. 2 Nadal Broline (28%, 3,07 – andra ytter)
 4. 9 Glenn Boko (10%, 8,53 – femte ytter)
 5. 7 Eelis (7%, 7,88 – rygg ledaren)
 6. 11 Staro Ivy League (1%, 18,13 – fjärde ytter)
 7. 6 Track Angle (31%, 3,06 – sjunde ytter)
  Utdelning 7 rätt: 225.595 kr, 6 rätt: 1.045 kr, 
5 rätt: 78 kr.
  Omsättning: 82.470.482 kr.
Expandera
Prova e-tidningen
för endast 1 kr första månaden
Läs digitalt var du vill och när du vill
Inga fakturor, ingen bindningstid, avsluta när du vill
Ordinarie pris 89 kr/mån
Beställ
Fokustema
Så spelar vi V75 på Romme
Läs senare

V75: 40 miljoner extra i potten

Dagens V75-pott är förstärkt med över 40 miljoner kronor och vi tror mycket på Bucks To Burn i V75-avslutningen.
– Formen är på topp, hälsar tränaren Daniel Redén.
Av
Pär Gustafsson
Bucks To Burn har vunnit två av tre starter i ny regi och startar med fin segerchans i V75-avslutningen. Foto Christer Norin/ALN
Bucks To Burn har vunnit två av tre starter i ny regi och startar med fin segerchans i V75-avslutningen. Foto Christer Norin/ALN

Vid årsskiftet är det lagkrav på att allt spel ska vara identifierat och ATG börjar med regeln den 1 november, vilket innebär att Rommes tävlingar idag är den första V75-omgången med hundra procent identifiering.
Hos ATG-butikerna måste alla som spelar på hästar visa giltig legitimation, medan kunder som spelar online inte påverkas. Och på lördag är det jätteläge att delta i V75-spelet. Förra helgen var det jackpot på fem och sex rätt både lördag och söndag och dagsens sjurättspott är förstärkt med hela 40.483.646 kronor.

Spikarna

 • Xanthis Brazil (V75-1) har gjort flera fina insatser i tidigare regi och framförallt visat bra inställning, men lite tung aktion. I debuten för Nicklas Westerholm revs bakskorna för första gången och det flöt på ett härligt sätt för Xanthis Brazil som svepte fältet i 1.09-fart utan att Westerholm brukade hästen.
  Xanthis Brazil var jättefin i debuten för oss. Han hade varit väldigt fin i ett jobb inför det och det var skönt att han visade sig vara så bra som han kändes då. Han var sparsamt utrustad då och gick dövad. Eventuellt blir det någon form av ryckhuva och om banan tillåter går han barfota bak igen. Vi har siktat mot denna tävlingsdag och alla våra hästar kommer väl förberedda”, säger Kevin Svedlund hos Nicklas Westerholm.
 • Bucks To Burn (V75-7) gick jättebra bakom Sir Henry P.Hill senast efter att hamnat i köposition från dåligt utgångsläge. Nu startar han något tätare, vilket vi tror kan vara gynnsamt utifrån hur vass han var vid segern den 24 september då det blott hade elva dagar mellan loppen.
  Bucks To Burn känns fortsatt lika fin i jobben och jag tycker faktiskt att han har sett bättre ut för varje start han gjort på sistone. Tre varv bör han klara och formen är på topp. Högst troligt kör vi med jänkarvagn igen”, säger Daniel Redén.

Köp andelar i Sulkysports Tillsammans-system.
(Vi utgår från tidningstipsen, men väger in sen information, värmningar och streckprocent när vi spelar V75 Tillsammans)

Fullständiga tips, intervjuer, V75-system och startlistor finner ni i pappers- och e-tidningen.

Prova e-tidningen
för endast 1 kr första månaden
Läs digitalt var du vill och när du vill
Inga fakturor, ingen bindningstid, avsluta när du vill
Ordinarie pris 89 kr/mån
Beställ