Fokustema
Fokus: Linda och hennes flock
Läs senare

”Du, jag såg en film med dig på Facebook”

PITEÅ. Med hela Byggmax i kroppen tränar hon hästar i flock och delar med 19.000 travintresserade på Facebook, kör ole-dole-doff-ramsan på starthästarna när de har bra propositioner samma tävlingsdag och räknar rubbet i fodersäckar. Allt med ett syfte. Att må bra och ha roligt tillsammans med hästarna!
Av
Mia Törnberg
Linda Holmgren är ute och tränar sina tre hästar. Foto Mia Törnberg/Sulkysport
Linda Holmgren är ute och tränar sina tre hästar. Foto Mia Törnberg/Sulkysport

Snöplogarna går varma mellan husfasaderna klädda i rimfrost och Pite älv är mönstrad av skoter- och skidspår. Termometern i bilen visar -8°C, samtidigt som lokalradion informerar om ovanligt mycket snö för regionen.
Ingenting avslöjar att gården jag svänger in på är hem för tre hästar. Jag bannar mig själv för att köra fel. Inte ens några förrymda höstrån siktas i snön. Men bakom ladans gavel står Linda Holmgren. Och i bakgrunden radar hennes flock upp sig. Tre ston med spetsade öron, nyfikna blickar och med rimfrost i skäggen. Vid Lindas sida sitter två bordercollies, mor och dotter.

Linda Holmgren är pedant och den lilla stallplanen, stallet och hagen är minutiöst skötta. Även Linda är hel och ren klädd i samma färger som kördressen; svart, rött och vitt. ”Hel” är dock en omplåstrad sanning.
– Jag brukar säga att jag har hela Byggmax i kroppen. Jag har nog tyvärr brutit allt som går att bryta och har plåtar och skruvar överallt.

Fakta

Fakta

amn: Linda Holmgren.

Ålder: 44 år.

Licens: Amatörlicens på Bodentravet.

Tränarstatistik 2017:

20 st: 0–2–2, 69.300 kr

Kuskstatistik 2017

15 st: 0–2–2, 67.200 kr

Drömmer om: Att starta Timetoleaveagain på V75.

Andra intressen: Fiskar, bakar (utbildad bagare och konditor).

>> Lindas hästar:

Timetoleaveagain sto född 2015
e. Timetosaygoodbye – Eli Entrprise e. Starchip Entrprise

Nygårds Gullan sto född 2012
e. Klack Jo – Utopia e. Spang Best

Vål Viktoria sto född 2008
e. Vålsvarten – Vål Jahna e. Troll Jahn 

(dräktig med Voje Spik)

Expandera

Linda Holmgren lever med benskörhet, hjärtproblem och kronisk njursvikt. Två gånger i veckan är hon till läkarmottagningen för provtagning och kontroller.
– De känner ju mig nu och ger mig bara eftermiddagstider. Förmiddagstider går ju rakt inte. Då är jag ju hos hästarna. Man väljer sin väg, skrattar Linda.

Och Lindas väg löper obestridbart i hästarnas hovspår.
– Hästarna ger mig sån glädje. Och det är lika viktigt för mig att hästarna har kul. Jag tror att en glad häst presterar bättre!
Hon hämtar stona från hagen och binder upp dem i dörröppningen till ladan. Linda förbereder dem, hämtar en hjälm och eluppvärmda handskar.
– Du börjar runda till dig lite nu gumman, säger hon och klappar Vål Viktoria lite lätt på magen medan hon försiktigt spänner sadelgjorden.

När Linda ska träna hästarna tar hon gärna ut alla tre samtidigt. Foto Mia Törnberg/Sulkysport

Den tre hästar lilla flocken beräknas i maj bli fyra till antalet. Vål Viktoria är dräktig med norske Voje Spik, vilket också börjar synas på den svarta bukens kontur.
– Läkarna sade att jag aldrig skulle kunna rida mer efter att jag cyklade omkull för några år sedan. Jag krossade knäet, bröt både lårbenet och vadbenet. Jag kan inte rida lätt längre och inte rida i en vanlig sadel. Men att skritta och galoppera i den här bomlösa sadeln fungerar. ”Vickan” är en bra ridhäst. Hon är så mjuk att sitta på.

Sexåriga Nygårds Gullan (”Gullan”) och nyblivna treåringen Timetoleaveagain (”Agda”) står för de 20 starter som stallet gjort under 2017, varav med Linda själv som kusk i de 15 senaste. Fyra månader dessförinnan stod Linda där hon stod vid staketet med ena armen och ett ben i gips…

– Jag är alltid ensam i stallet. Men med flocken känner jag mig aldrig ensam. Det blir mycket roligare så här när vi är ute i skogen och skrittar ett par timmar.

Lindas fysiska utmaningar speglar livet med hästarna. Motionen sker för det mesta i flockformation. Linda från ryggen på, eller i speedcarten bakom flockledaren Vål Viktoria, medan de andra två stona springer med i frihet på de flera mil långa träningsvägarna Öjebyn bjuder på under vinterhalvåret. De båda svartvita tikarna hänger även de med på turerna.
– Jag är alltid ensam i stallet. Men med flocken känner jag mig aldrig ensam. Det blir mycket roligare så här när vi är ute i skogen och skrittar ett par timmar. En snögalopp värmer alltid gott om man börjar frysa! Min hästhållning måste vara enkel. Det är nog komplicerat ändå. Emellanåt kör jag hästarna en och en, men det är slitigt och tids-krävande och hur kul är det egentligen att köra ut med den tredje hästen i minus 25 grader?

Foto Mia Törnberg/Sulkysport

 

”Gullan” och ”Agda” börjar som de flesta dagar även dagens tur som handhästar. En bit från stallet knyter Linda upp grimskaften runt halsarna och släpper stona fria. De vandrar lite i cirklar runt Linda, ”Agda” nosar på hundarna medan ”Gullan” tar en lite längre tur bort till mig för att undersöka kameran på hästars sedvanligt nyfikna vis. Medan jag torkar imman från linsen ställer jag samma fråga som så många andra:

• Drar de aldrig iväg?

– Nej, de gör de inte. Jag har tränat så här i två år och det har hittills inte hänt. De blir faktiskt inte rädda för varken snöskotrar eller timmerbilar utan känner sig trygga i flocken och lyssnar till min röst. De verkar trivas med upplägget och är alltid pigga och glada.

Linda delar med sig av glädjen. Hon publicerar frekvent videofilmer och bilder från träningspassen i terrängen utanför Piteå i ”Travgruppen” på Facebook med nära 19.000 medlemmar. Inlägg som genererar många glada tillrop och kommentarer.
– Jag var beredd på att ta emot negativa kommentarer och kritik, men det är så många som uppskattar filmerna på hästarna. Det roar mig om det gläder andra att se på dem! Visst ser de ut att trivas hästarna!?

Ja, visst ser de ut att trivas! Öron som spelar, svansar i vädret och mular i snön medan hästarna skrittar, travar eller tar några galoppsprång för att sedan samlas kring Linda och ”Vickan” igen.
– Det är roligt med filmerna för de ger mig kontakt med andra människor. När jag åker för att starta är det många som kommer fram och säger ”Hej, jag såg en film med dig på Facebook”.
Två gånger i veckan, onsdagar och lördagar, hänger Linda på hästtransporten, lastar hästarna och åker en kort sträcka till Vitsandstravet. Den ideellt skötta 1.000 meters-banan strax utanför stan.

Ifjol vann hon banans anrika tvååringsserie, där loppen körs på idealtid, med Timetoleaveagain. Bara några dagar innan mitt besök har Timetoleaveagain dansat runt på Vitsand i ett träningsjobb och gjort att Linda planerat om årsdebuten till 20 januari.
– Jag åker till Boden och Skellefteå och startar. Hittills har jag inte anmält båda starthästarna till samma tävlingsdag. Jag har två tävlingsselar, men bara en sulky. En gång ifjol hade både ”Gullan” och ”Agda” passande lopp samma dag, då räknade jag ole-dole-doff, skrattar Linda .

Ordning och reda är det som gäller i stallet där Linda Holmgren har sina tre travhästar. Foto Mia Törnberg/Sulkysport

Hon utvecklar resonemanget:
– Jag skulle ju kunna öppna käften och be om hjälp, men jag vill ju hinna njuta av det också. Det blir en psykisk anspänning för mig som inte kör så ofta, även om jag inte blir nervös. Vet inte om jag kan hålla glädjenivån lika hög med två starthästar samma dag..? Man måste glädjas åt det man kan göra, inte fokusera på det man inte kan göra.

• Vad tycker du är roligast med häst-
livet?
– Det är stunderna i skogen med häst-
arna, oavsett om jag rider eller kör. Löp-
körningen är mer ett kvitto på det jag gör hemma i veckorna. Men det är roligt att åka iväg. Det fyller den sociala kvoten. Jag är glad att många proffs är så trevliga och hjälpsamma.

Varje morgon innan klockan slagit sju åker Linda till stallet. Hon gör marktjänsten och tränar hästarna till eftermiddagens mörker lägger sig. Sedan är hon tillbaka igen för att kvällsfodra.
– Mina vänner tycker jag sliter så hårt med hästarna. Med de fysiska begränsningar jag har är det klart det är tufft och jag blir trött. Men den energin man får tillbaka genom att vara med hästarna! Den är det svårt att få dem att förstå.

Drömmen är att slitet ska ta dem till en vojlock under en V75-omgång. Men målet för 2018 är mer blygsamt:
– Nu när jag insett att ”Agda” har lite förutsättningar, vill jag gärna att det ska komma in lite pengar under året. Min hästtransport sjunger på sista versen och så skulle jag verkligen vilja investera i en hjälmkamera, så jag kan dela med mig av bättre filmer efter våra träningsrundor.

Reportaget var publicerat i Sulkysports Årskrönika  – 2018

Mycket mer travsport...
...hälften så dyr!
Kampanjer året ut!
Papperstidning + e-tidning + premium: 56 veckor 1.495 kr
Papperstidning + e-tidning + premium: 10 veckor 299 kr
Beställ
Fokustema
Fokus: Fredagsintervjun
Läs senare

”Han är till salu”

På lördag gör Mats Gunnarsson debut på V75 på en lördag.
Kan han han sätta dit egna uppfödningen och formstarke Wind Knight?
– Det kommer att bli jättekul och spännande. Förhoppningen finns om en framskjuten placering, säger amatörkusken.
Av
Pär Gustafsson
Wind Knight och Mats Gunnarsson gör en intressant start i V75 på lördag. Foto Tommy Andersson/ALN
Wind Knight och Mats Gunnarsson gör en intressant start i V75 på lördag. Foto Tommy Andersson/ALN

42-årige Mats Gunnarsson har under 2019 vunnit två av sju styrningar. Han jobbar som equiterapeut.
– Jag åker runt till tränare och behandlar hästar och är främst hos proffs. Jag är hos Jörgen Westholm, Timo Nurmos, Olle Alsén, Jörgen S Eriksson och den del tränare på Mantorp. Nu har jag licensen på Solvalla, men tidigare hade jag den på Mantorp och det är min fars hemmabana. Även om jag inte är på Mantorp numera känns det som min hemmabana, berättar Gunnarsson.

Hästen har utvecklats hos Westholm

På lördag åker han till just Mantorp för att köra egna uppfödningen Wind Knight (e. Scarlet Knight) i klass I-försöket. Sjuåringen är sedan augusti ifjol i träning hos Jörgen Westholm.

Mats Gunnarsson. Foto Tommy Andersson/ALN

– Jag hade för mycket att göra plus att jag har en tolvårig dotter som jag är fotbollstränare åt. Jag tränar Wind Knights lillebror Triton (e. Triton Sund) och tiden räckte helt enkelt inte till för Wind Knight.

Valacken har hittills startat 49 gånger (6-3-10) och tjänat 430.400 kronor.
– Han ligger för nära mitt hjärta för att jag skulle kunna sälja honom, men meningen är att jag ska avyttra Wind Knight och han är till salu. Funderingen med att jag flyttade honom till Jörgen är att det skulle bli lättare att sälja och sedan fanns en tanke om att se om det fanns mer utveckling i hästen. Wind Knight var inte så tokig hos mig, men har förbättrats både ett och två snäpp hos Jörgen.

Hästen var grymt bra när han vann för tre starter sedan

Wind Knight var i början av månaden trea i ett klass I-försök i en söndagsomgång på Sundbyholm. Frågan är om hästen är bättre än någonsin?
– Absolut, så är det. Han var grymt bra när han vann för tre starter sedan och Wind Knight var även duktig när han var tvåa gången efter. Senast var de skitigt och jag såg knappt något sista 600 meterna och missade när Mattias Djuse drog på med Electrical Storm. Min häst fick inte någon rygg att gå i, men jag tycker att han avslutade bra som trea.

V75-hästens mor är Glittra C.D. (e. Igor Brick), 1.14,0ak/630.000 kr.
– Hästen var snabb och även henne hade jag en period hos Jörgen Westholm. Det fanns också i bakhuvudet när jag flyttade Wind Knight till honom.

Rankad tvåa i Sulkysport

Men åter till Wind Knights (V75-1) uppgift på Mantorp under lördagen. Hästen är rankad tvåa i Sulkysport och i nuläget är sjuåringen bara streckad på två procent.

Fakta

Wind Knight

Kön: brun valack
Född: 1 maj 2012
Härstamning: Scarlet Knight-Glittra C.D.
Intjänat: 430.400 kronor
Resultat: 49 st: 6-3-10
Rekord: 1.15,2* – 1.13,2ak
Ägare: Mats Gunnarsson AB, Nyköping
Uppfödare: Mats Gunnarsson AB, Nyköping
Tränare: Jörgen Westholm, Romme

Expandera

– Det blir första gången jag kör V75 på en lördag, vilket är spännande. Däremot kan Wind Knight vara lite osäker från start och jag har inte så stor rutin från springspår. Det gäller att vi prickar starten för att kunna hamnat vettigt till och i den här konkurrensen kan vi inte sitta sist.

Senaste vinsten kom över 2.640 meter och Mats Gunnarsson ser lång distans som en fördel.
– Distansen passar och stallet verkar nöjda med hästen inför lördagens start. Nu är det ytterligare en nivå tuffare än senast och mitt första mål är att köra felfritt och få en bra start. Sedan får vi ser hur loppet utvecklar sig och jag tror att det blir barfota och jänkarvagn igen. Jörgen bestämmer och på hans hemsida sto det att det blir ”bike”.

Fokustema
Fokus:
Läs senare

”Det bästa varmblodet jag har kört”

Rikard N Skoglund är på mångas läppar.
Sulkytalangen körde över 1.200 lopp ifjol, snittade drygt tusen mil per månad i bilen och hamnade på en åttonde plats över de mest segerrikaste kuskarna i Sverige.
Bergsåkerkusken har som många andra proffs ett spännande smeknamn.
Av
Redaktionen
Rikard ”Bazire” Skoglund har en spännande lördag framför sig. Foto Jeannie Karlsson/Sulkysport
Rikard ”Bazire” Skoglund har en spännande lördag framför sig. Foto Jeannie Karlsson/Sulkysport

Det är Rikard ”Bazire” Skoglund, något som Hagmyrenkollegan Jan-Olov Persson var först att mynta.
– Ett bra smeknamn! Man kunde ha fått något sämre, säger Rikard och skrattar.

Redan i år har Skoglund hunnit med över 200 lopp och mycket tyder på att han ska slå fjolårets siffror. Trots det är han inte nöjd.
– Jag borde vunnit fler lopp redan. Jag har höga krav på mig själv och vill slå mina siffror varje år.

Har ännu inte förlorat

På lördag kör proffskusken sex hästar på V75 och tre av styrningarna startar med bra vinstchans. Framför allt i gulddivisionen där han sitter upp bakom Hans R Strömbergs och ”folkets häst” On Track Piraten (V75-3). Skoglund har kört elvaåringen två gånger tidigare och duon är obesegrade.
– Strömbergs hästar är alltid vältränade och fina. Inför V75-starten på Romme fick jag ett sms med frågan om jag var intresserad av att köra ”Piraten”. Självklart tackade jag ja.

Starten på Romme i november slutade med lätt seger med nästan fem längder. Efter segern spreds en bild på sociala medier som en löpeld. Rikard hade skickat ett ”moröttergram” till On Track Piraten och tackade för åkturen.

Det är nästan så att de bästa hästarna kan prata

Rikard skulle ha kört ”Piraten” på Bergsåker den 8 december, men kusken var avstängd. Istället fick Skoglund chansen i den senaste starten på Axevalla. Även då fick de segerdefilera.
– On Track Piraten är det bästa varmblodet jag har kört. Som de flesta riktigt bra hästarna så är han ett riktigt superproffs. Det är nästan så att de bästa hästarna kan prata, berättar Rikard.

Propulsion vinner Elitloppet?

29-åringen (fyller 30 senare i år) har inga problem att bli storfavorit på V75. Han har som alla andra kuskar förlorat med storfavoriter som till exempel Perfect Dynamite på Bergsåker den 23 februari. Att köra betrodda hästar är något som han gillar.
– Man måste lära sig förlora, att ta förlusten på rätt sätt och inte bli knäckt. Vår sport är speciell. Den som vinner mest förlorar också mest eftersom man kör så många lopp.

På frågan vem som vinner Elitloppet svarar han.
– Alla säger Readly Express och visst var han läcker med helstängt huvudlag i senaste starten, men det måste vara revanschdags och fjärde gången gillt för Propulsion.

trav, travsport, sulkysport, startlistor, v75, v86, gs75
Rikard N Skoglund är obesegrad efter två lopp bakom Hans R Strömbergs stjärna On Track Piraten. Foto Hanold/ALN

Rikard N Skoglunds V75-chanser

 • Perfect Dynamite (V75-1) var riktigt bra senast, men vi fick stryk av en för dagen bättre häst. Nu har värsta motståndaren Global Undecided dragit ett sämre spår och vägen är öppen. Jag vill ha revansch från förlusten senast.”
 • Rita C.D. (V75-2) har varit bra på sistone, men får svårt att vinna från det här utgångsläget. Jag får köra för att få så mycket pengar som möjligt med oss hem.”
 • On Track Piraten (V75-3) är stark och rejäl. Hästen har en riktigt bra avslutning och jag tror på mycket bra segerchans.”
 • Sundbo Samuraj (V75-4) är fartfylld, men är nog inget segerbud. Här handlar det om att få med oss så mycket pengar som möjligt. Jag tror att brorsan (Robert Skoglund red.anm.) har en bra segerchans med sin andra häst i loppet, Fanny Tabac.”
 • Testa di Cavolo (V75-5) vann jag med på Romme näst senast. Hästen var jättebra då och det är nästan fördel med bakspår eftersom han inte öppnar så bra. Hästen har rätt inställning och en bra avslutning.”
 • Qamaro C.D. (V75-7) var fin när vi vann i Gävle näst senast. Qamaro är likt Testa di Cavolo stark och har en bra avslutning. En typisk outsider som ska tas med på fyra, fem streck.”

Vem är bästa segerchansen?
– On Track Piraten såklart, men även Perfect Dynamite har en lämplig uppgift.

Här finns startlistor till lördagens V75-tävlingar på Färjestad.

Fakta

Kuskstatistik – Rikard N Skoglund

År – Resultat – Inkört (kr)

 • 2015 – 341 st: 17-30–31 – 1.169.900
 • 2016 – 373 st: 22-26-33 – 1.412.950
 • 2017 – 611 st: 52-53-58 – 3.502.000
 • 2018 – 1.206 st: 136-126-139 – 12.345.400
 • 2019 – 252 st: 29-26-24 – 2.770.950
Expandera

Av TOBIAS NILSSON

Fokustema
Fokus: Fredagsintervjun
Läs senare

”Stargirl var tidig, men det är inte hennes avkommor”

Derbystovinnaren Stargirl har fått åtta föl.
Två av avkommorna startar på V75 i Halmstad under lördagen.
– Quite a Quality har bäst segerchans, men även Star Keeper kan vinna, säger Roy Bendz.
Av
Pär Gustafsson
Stargirl tillhörde de bästa i kullen och tog sin största seger i Derbystoet 2007. Foto Leif Norberg/ALN
Stargirl tillhörde de bästa i kullen och tog sin största seger i Derbystoet 2007. Foto Leif Norberg/ALN

Familjen Bendz köpte sin första travhäst för 40 år sedan och fött upp drygt 100 hästar.
– Vi behåller i princip alla uppfödningar och ger hästarna chansen i vår ägo, berättar Roy Bendz.

Han har amatörlicens i Halmstad och tränat flera av familjens hästar, men för dagen har han bara en trio på träningslistan.
– Jag fick diskbråck för 1,5 år sedan och har dragit ner, förklarar han.

De har fött upp ett par miljonärer och Bendz berättar att Finders Keepers (e. Keepitinthefamily-Another Allegro) och Stargirl (e. Juliano Star-All American Girl) är de två bästa. Den förstnämnde gjorde 124 starter (27-19-14) och tjänade över 7,4 miljoner kronor. Hos Åke Svanstedt vann hästen Jubileumspokalen, Jämtlands Stora Pris och Årjängs Stora Sprinterlopp.

trav, travsport, sulkysport, v75, halmstad
Eril och Roy Bendz efter Stargirls seger i Derbystoet 2007. Foto Leif Norberg ALN Pressbild AB

Startgirl startade 54 gånger (13-7-6) och tjänade över två miljoner kronor. Roy tränade stoet under stora delar av karriären och hon tillhörde kulltoppen som två-, tre- och fyraåring.
– Enda gången hon förlorade som tvååring var när hon galopperade som favorit i finalen i Uppfödningslöpningen. Hästen var egentligen inte osäker, men i de större finalerna knöt det sig. Stargirl hade mycket otur som treåring.

Nicolaj Andersen kvalade Stargirl på 1.19,6/2.140 meter i augusti som tvååring.
– Hästen hade jobbat jättebra inför kvalet och Nicolaj var nöjd, men jag tyckte att hästen var dålig. Hon borde ha kunnat bättre och jag sade till Andersen att hon måste ha varit sjuk. Han följde med när vi kollade upp Stargirl och mycket riktigt hade hon halsinfektion.

Det var en lättnad att hon till slut fick vinna ett större lopp

Fakta

Stargirl

Kön: svart sto
Född: 7 april 2003
Härstamning: Juliano Star-All American Girl
Intjänat: 2.035.004 kronor
Resultat: 54 st: 13-7-6
Rekord: 1.14,4,m – 1.11,7ak
Ägare: Sikroma Horse AB, Växjö
Uppfödare: Eril Bendz, Växjö
Tränare: Roy Bendz och Åke Svanstedt

Expandera
Som fyraåring tränades Stargirl hos Åke Svanstedt och hos honom slutade hästen trea i Stochampionatet och vann Derbystoet.
– När hon vann på Jägersro var det otrolig glädje och höjdpunkten i hennes tävlingskarriär. Det var en lättnad att hon till slut fick vinna ett större lopp. Stargirl är en trevlig och cool häst. Det var inga problem att stanna på banan och hälsa på publiken. I träningen var hon lat och behövde ha sällskap. Jag minns när jag körde ett jobb med Pierre Svensson på rakbanan inför en start. Jag körde max med Stargirl och hon kunde knappt 1.30. Jag sade till Pierre efteråt att jag var mycket nöjd och att hästen vinner på torsdag. Han frågade om jag ens kunde starta Stargirl, men hon vann på nytt banrekord.

Stoet har fått åtta avkommor

Familjen Bendz (Sikroma Horse) har fem-sex fölston som står på Stuteri Håleryd. Stargirl har fått åtta avkommor.
– Hon kastade sitt föl i höstas och det blir ingen avkomma i år. Vi ska betäcka henne igen, men inte bestämt partner. Stargirl var tidig, men det är inte hennes avkommor.

trav, travsport, sulkysport, v75, halmstad
Star Keeper med Flemming Jensen. Foto Hanold/ALN

Två av hennes söner startar på V75 i Halmstad på lördag. Quite a Quality (V75-2) går ut i lägsta klassen med sin tränare Conrad Lugauer. Femåringen kommer till start med tre raka segrar i ryggen.
– Hästen är stor och har varit sen. Han hade borelia förra sommaren, men har hittat stilen på sistone och varit positiv. Nu börjar Quite a Quality hålla ihop och fungerar allt bättre. Jag tycker att han är förnuftigt och borde klara spår fem i voltstart.

Star Keeper (V75-6) tränar Flemming Jensen och åttaåringen har fint läge i bronsförsöket.
– Hästen brukar prestera bra när han kommer till Sverige. Jag hoppas på en fin insats. Quite a Quality har bäst segerchans, men även Star Keeper kan vinna, avslutar Roy Bendz.

Fakta

Stargirls avkommor

Född – Namn – Far – Resultat

 • 2018 – ej döpt – Canepa Hanover
 • 2017 – Cindy S.H. – Maharajah
 • 2016 – Baltazar S.H. – From Above – död
 • 2015 – Arvid S.H. – Scarlet Knight – 6 st: 3-1-0, 131.100 kr
 • 2014 – Quite a Quality – Quite Easy U.S. – 14 st: 4-2-2, 190.100 kr
 • 2013 – Girl From Above – From Above – 2 st: 0-0-0, 0 kr
 • 2012 – Questionmark – Celebrity Secret – 12 st: 3-0-1, 80.200 kr
 • 2011 – Star Kepper – Finders Keepers – 56 st: 8-9-12, 630.135 kr
Expandera

2-6 mars: Dubbla V75 och åtta banor till