Fokustema
Startlistor 9–13 november
Läs senare

9–13 nov: Från dubbla V75 till V86

V75 lördag, V75 söndag – och saxad V86-omgång där startlistorna blev klara först sent på fredagseftermiddagen. Däremellan ytterligare ett koppel tävlingsdagar. Här är startlistorna till alla elva svenska banor från lördag till onsdag!
Av
Sulkysport
Danske Kriterievinnaren Empire startar på Jägersro på onsdag. Foto Burt Seeger
Danske Kriterievinnaren Empire startar på Jägersro på onsdag. Foto Burt Seeger

Sulkysport presenterar två gånger i veckan startlistor till alla svenska travbanor sammanställt i enkelt pdf-format som kan laddas ned, här på hemsidan.

Varje tävlingsdags startlistor finns sammanställda på två sidor med banans huvudspelform på ena sidan och övriga lopp på andra sidan.

Här kan du ladda ned och kolla in startlistorna från helgens dubbla V75-omgångar i Eskilstuna till onsdagens saxade V86-omgång på Solvalla och Jägersro.

Startlistor som finns med i det här digitala pdf-dokumentet:

Lördag: Jägersro (11.10), Eskilstuna V75 (14.45), Axevalla (18.30)

Söndag: Eskilstuna V75 med Breeders Crown-finaler (13.00)

Måndag: Gävle (12.20), Halmstad V64 (18.20)

Tisdag: Färjestad (12.20), Solvalla V64 (18.20), Bergsåker (18.30)

Onsdag: Solvalla (18.15) och Jägersro (18.27) med delad V86-omgång

Fokustema
Spelkalendern
Läs senare

Nyhet: Startlistor som pdf

Sulkysports spelkalender har fått en uppgradering.
Nu kan du enkelt hitta pdf-startlistor i banprogramsformat till alla tävlingar på svensk mark!
Av
Redaktionen
Nu kan du via Sulkysports spelkalender se alla startlistor till svenska banor i pdf-format likt de traditionella banprogrammen med de fem senaste starterna och information om hästarna.
Nu kan du via Sulkysports spelkalender se alla startlistor till svenska banor i pdf-format likt de traditionella banprogrammen med de fem senaste starterna och information om hästarna.

I Sulkysports modul ”Dagens spel” med information från Svensk Travsport hittar Du startlistorna till dagens tävlingar, uppdelat på bana för bana, samt med aktuellt väder inför tävlingarna. Klicka på ett lopp för att komma till startlistan och lotsa dig enkelt igenom tävlingsdagen.

Dessutom uppdateras kalendern så fort startlistorna är klarmarkerade till kommande tävlingar och alla tävlingsdagar hittas i kalender under startlistefliken ovanför dagens spel.

Nu har vi uppgraderat den servicen och från och med idag finns startlistor med hästarnas fem senaste starter och ivrig information i pdf-format att enkelt ladda ned.

Klicka på symbolen och texten ”Startlistor som pdf” så öppnas filen med all nödvändig information i startlistan.

Sulkysports spelkalender uppdateras även i realtid med resultat.
Och du vet väl att Sulkysport har startlistor och resultat från alla lopp på Vincennes?

Fokustema
Startlistor
Läs senare

Färjestad drar igång 2024

Igår satte High On Pepper punkt för det svenska travåret med segern i Sylvesterloppet.
Idag drar det nya igång på Färjestad.
Av
Mathias Hedlund
Carl Johan Jepson kör Bengt Berg-tränade Zenato. Foto Mathias Hedlund/Sulkysport
Carl Johan Jepson kör Bengt Berg-tränade Zenato. Foto Mathias Hedlund/Sulkysport

Färjestad (första start 13.45) är först ut av de svenska travbanorna på det nya året med GS75-tävlingar i eftermiddag, där det dessutom vankas jackpot med 5,5 miljoner kronor extra i potten fördelade i alla tre vinstpooler.

Ett lopp för hästar i silverdivisionskategorin inleder och här syns hemmaamatören Bengt Bergs gedigne åttaåring Zenato (e. Gift Kronos) i ett möte med Per Henriksens formstarke King of Greenwood (e. Russel November) med två raka segrar, Ulf Stenströmers segerstaplare Bold Knick (e. Bold Eagle), som vann åtta lopp 2023, och Hans Crebas STL-bekanting Gerben (e. Russel November).

Här är startlistorna till Färjestads tävlingar på nyårsdagen.

Fokustema
Startlistor
Läs senare

Firar jul med trav i Eskilstuna

Julaftonens stora händelser på travbanorna utspelas på Vincennes i eftermiddag, men uppvärmningen sker i eskilstuna.
60 amatörtränade hästar slutet upp från kl 10.00!
Av
Mathias Hedlund
Sundbyholm. Foto Mathias Hedlund/Sulkysport
Sundbyholm. Foto Mathias Hedlund/Sulkysport

Eskilstuna satte in en extra tävlingsdag på julaftonbåde 2020 och 2023 och idag på förmiddagen blir det fem lopp inom en timme, enbart öppna för B-tränade hästar och körda av kuskar i K150-kategorin.

Intresset att vara med och tävla i de maximalt fem spårtrappeloppen med 30.000 kronor i förstapris i varje var stort och totalt anmäldes 87 hästar. 60 av dem får chansen och bland dessa finns Malin Bergström-tränade Centaurica (e. Orecchietti). Hon är lillasyster till Stochampionatsvinnaren Galactica (e. Super Photo Kosmos) och tog själv livets två första segrar i Eskilstuna i oktober. Med 1.440 startpoäng har hon mest av de som tävlar.

När det gäller championaten i Eskilstuna, så påverkas inte toppen av dagens tävlingar. Magnus A Djuse tar sin första kusktitel på banan och Svante Ericsson plockar sin första som tränare på hemmananan.

Här är startlistorna till förmiddagens tävlingar i Eskilstuna.