Regelverk debatt

Har du något som berör travsport som du vill du vara med och debattera?

Sulksyport.se är ett forum för aktuella och intressanta debatter och åsikter. Läsare och inbjudna gäster får presentera och argumentera ämnen och åsikter som handlar om travsport.

Sulkysport vill vara ett debattforum med ”högt i tak”, men samtidigt alltid med sakligt innehåll och tonläge, samt med respekt för andras argument och åsikter.

Sulkysports redaktion förbehåller sig rätten att prioritera i, redigera och korta i insänt material.

Vi har några regler som alla måste följa:

Insändare ska inte överstiga 2 000 tecken (cirka 500 ord). Språket ska vara vårdat utan svordomar. Materialet får inte innehålla förtal eller förolämpningar gentemot vare sig individer eller grupper av individer.

Debattartiklar, och alla inlägg som utgör svar/inlägg gällande debattartiklar ska vara undertecknade med namn (pseudonym ej tillåtet). Insändare kan däremot publiceras under pseudonym, men redaktionen måste känna till skribentens identitet. Inlägg som skickas anonymt publiceras alltså inte.

I den mån ett inlägg innehåller saklig kritik gällande en enskild person ges denna person möjlighet att besvara kritiken samtidigt som insändaren/debattinlägget publiceras.

Välkommen att debattera och lufta dina åsikter!

Skicka det du vill ha publicerat till:

lars@sulkysport.se

Eller pappersvägen till:

Sulkysport
Lars G Dahlgren
Mariehällsvägen 37 A
168 65 Bromma