Fokustema
Utblick USA
Läs senare

Enkelt för When Dovescry

Yonkers Raceway bjöd inte bara på VM-loppet igår, utan penningstinna MGM Robert Miecuna Invitational Trot ($250.000) och det blev en enkel triumf för When Dovescry och David Miller.
Av
Claes Freidenvall
Upplåst för dig som är prenumerant
When Dovescry vinner för David Miller. Foto: Adam Ström/stalltz.se
When Dovescry vinner för David Miller. Foto: Adam Ström/stalltz.se
Denna artikel tillhör Sulkysport Premium - vårt låsta material.

För dig som är prenumerant

Vi har bytt prenumerationsystem.
Innan du kan logga in så behöver du skapa ett digitalt konto:
Aldrig skapat ett digitalt konto?

Har Du problem med din inloggning? Maila gärna info@sulkysport.se och ange namn, kundnummer och gärna felkod så hjälper vi till!

Du är inloggad men något är fel med din prenumeration

Gå till ditt konto för att ta reda på vad.

Mitt konto

Har Du problem med din inloggning? Maila gärna info@sulkysport.se och ange namn, kundnummer och gärna felkod så hjälper vi till!

Bli digital prenumerant

Prenumerera digitalt

Läs om Sulkysports olika alternativ, från 89 kronor/månad till 899 kronor per år.

Duon ledde runt om och den tidigare Hambletonian Oaks-vinnaren kunde gå undan med 1,5 längder. Vinnartiden för Brett Pelling-tränade When Dovescry (e. Muscle Hill-Cedar Dove) skrevs till 1.13,0/2.011 meter.

Jenny Melander-tränade Memo (e. Trixton-Easy Agenda) slog till på Pocono Downs igår och den sexårige hingsten kördes till seger av Braxten Boyd. Från spets blev det vinst med 1,5 längder på 1.11,5/1.609 meter. Deläger gör Jenny Melander och förstapriset uppgick till 7.250 dollar.

Penningstinna finaler

Med fyra längder tog Pembroke Faye (e. Pembroke Slugger-Pembroke Maiden) och Heath Campbell hem finalen i Maine Standardbred Breeders Stake ($81.161) för treåriga ston. Pembroke Faye gjorde sitt jobb från spets och landade på 1.15,7.

Spets var också segermelodin för Katahdin Mark (e. Noble Venture-Perpetual Notion) i hingstarnas och valackernas final. Med 1,5 längder vann hingsten på 1.16,3 och i sulkyn satt tränaren Gary Hall.

På Northfield Park avgjordes Ohio Fairs Championship ($40.000) för två- och treåringar. Tvååriga Mission Valley (e. Enterprise-Kowtow Hanover) serverades ett lopp i vinnarhålet och vann med 2.5 längder för Ronnie Gillespie på 1.13,4.

Jämngamle Republic Return (e. Global Republic-Fantasy’s Chipchip) gjorde sitt jobb från spets och höll undan med en halv längd på 1.15,2 för Don Irvine Jr.

Spurtade till vinst gjorde treåriga Wegothatsright (e. And Away We Go-Hmm Is That Right) för Ronnie Wrenn Jr. Segermarginalen mättes ut till en längd på 1.12,7.

Avrundade gjorde Stoney Ridgetop (e. Wishing Stone-Ruffleshaveridges) för Chris Page. Efter en resa i vinnarhålet och dödens gick valacken undan med en dryg längd på 1.12,0.