Fokustema
Fokus: Träna med proffsen
Läs senare

Syn på Takter

LEXINGTON. Man kan träna med proffsen. Och man kan träna som Jimmy Takter.
– Den här chansen får man bara en gång i livet. Då måste man ta den, säger Per Engblom.
Sulkysport tog chansen att träna på The Red Mile i Lexington.
Förmodligen även det enda gången i livet.
Av
Ola Lernå
Syn på Takter, men blicken mot Per Engblom. Sulkysport trimmade häst på The Red Mile i Lexington i höstas. Foto Mia Törnberg
Syn på Takter, men blicken mot Per Engblom. Sulkysport trimmade häst på The Red Mile i Lexington i höstas. Foto Mia Törnberg

När Jimmy Takter efter fjolårets meeting i Lexington gick ut med att han aviserade att 2018 dra ned och 2019 ta en time out från sulkysporten gav det förstås stort eko. Ett år senare är vi där. 58-årige Takter ska dra sig tillbaka. Han säljer flera föl i Harrisburg, däribland Solveig-dottern Krickan (e. Trixton) och för varje dag cementeras beslutet.
Per Engblom och Jimmys dotter Nancy kommer att få ”ärva” delarna av rörelsen.
– Jag vet inte exakt hur fördelningen blir. Min ambition är att fortsätta träna på samma plats och i princip på samma sätt som tidigare. Och jag kommer ju ha Jimmy som konsult. Jag tror, och jag hoppas definitivt, att han inte kan hålla sig ifrån sporten, säger Per Engblom.
Som har erfarenhet efter många år i USA och som publiktränare i Sverige.
– Jag kommer nog till 90-95 procent träna exakt som vi gjort tidigare. Men några idéer har jag förstås själv. Jag kommer ju vara på samma farm som tidigare, förhoppningsvis samma personal, hästägare och upplägg, säger Engblom.

Per Engblom kontrollerar hovarna på passgångarstjärnan Lazarus. Foto Mia Törnberg/Sulkysport

Det är tidig tisdagmorgon i Lexington, Kentucky. Topphästarna rullar med Grand Circuit-touren i USA och för Takter-hästarna är det inget undantag. Ett tiotal (topp)hästar finns på plats för dagen, några till är på väg. Om två veckor är det Kentucky Futurity som är höjdpunkten, fram till dess görs avstickare tilL Ohio och Indiana med Kentucky som utgångspunkt. Efter en regnig gårdag är solen på sitt allra bästa humör och värmer gott trots att det är tidig morgon.

”Välkomna, du får ta en dress av mig. Funkar den här hjälmen?”
Per Engblom tar emot. Trygg, lugn och trivsam.
Engblom har den här turen varit i USA sex år. Mestadels hos Jimmy Takter. Han har enorm rutin, både från USA och som publiktränare i Sverige. Och nu kommer han alltså att ta över efter Jimmy Takter. Med de förväntningar och den press som det innebär.
– Jag har ju jobbat så nära Jimmy och vet vilka krav som ställs. Det har jag väl inga problem med.
Första turens kompis är treårige Wolfgang (e. My MVP) 1.09,2/598.160 dollar. Han verkar måttligt road av bakvarven på The Red Mile, men fogar sig och är en perfekt vägvisare som inte tar ett felsteg.
– Han startade ju i förrgår och då vi inte har några hagar är nere måste alla ut och jogga.

Fakta

Per Engblom

Ålder: 38.
Familj: Fru Helene, sonen Tom 11år, dottern Emma 1 år.
Bor: East Windsor, New Jersey
Kör: Volvo S60
Favorithäst: Har ju alltid sagt Kadabra, men får nog ändra mig till Father Patrick.

Expandera

Per Engblom är van att jobba med det absolut bästa materialet. Vägen till vinnarcirklarna börjar direkt efter auktionerna.
– Muscle Hill-hästarna känns nästan onödigt att tömköra, de har så otroligt lätt för sig. Unghästarna körs sex dagar i veckan, i princip tills de flyttar över på rakan, då körs de som övriga hästar i stallet, fyra dagar i veckan, varav två är konditionsträning.
– De mest talangfulla går heat på rundbanan redan i december. Vi ökar på efter hand till två 1.600-metersheat och sedan tre 1.600-metersheat. Vi stannar alltid kvar på banan och skrittar emellan. Det är tidskrävande, men ger enligt oss bäst effekt.

Om du hämtar ut en hyrbil vill du väl inte ha en VW-polo?Per Engblom om att låna ut 24-faldiga miljonärskan Ariana G.

Jimmy Takter byggde om sin klassiska rakbana på gården Millennium Farm i Highstown, New Jersey, till en sandrak-bana för några år sedan.
– Jag tycker att det har givit effekt, både på fräschören på hästarna och styrkan i dem. Vi kör aldrig fortare än 1.30 på rakbanan. Oftast sex intervaller. Den är 1.000 meter lång, men vi kör kanske 700 meter och klockar i 600.
Unghästarna tränas dock uteslutande på rundbanan initialt.
– Tvååringarna dyker inte upp på rakan förrän till sommaren. Jo, det kan vara någon som inte är så tidig som flyttas över på rakan, annars går unghästarna heat på rundbanan.
Per berättar att det inte finns några fasta fortkörningsdagar. Utan alla dagar används till snabbjobb på ett rullande schema.

Tidig morgon i Lexington, Kentucky. Wolfgang och Don’t Let’Em känner på den röda 1.609-meters mattan. Foto Mia Törnberg/Sulkysport

”Are you ready?”
Engbloms läckra basstämma hade platsat i vilken film som helst. Nu ljuder den över Red Miles stallbacke. Andra ”setet” står färdigselat och jag får fuktig blick och torr mun när Anette Zackrisson fäster skalmarna i selen på Ariana G. (e. Muscle Hill) 1.08,6/2.428.245 dollar.
”Om du hämtar ut en hyrbil vill du väl inte ha en VW-polo?” Säger Engblom med ett leende.
Fyraåriga Ariana G. är – om möjligt – häftigare att sitta bakom än hon ser ut från sidan. Nyfiken, spänstig, pigg och när hon krummar med nacken så läcker att i princip samtliga vi passerar vänder på huvudet och ger en uppskattande blick. Trots att det är Mission Brief-brodern och Hambo-trean Tactical Landing (e. Muscle Hill) som Per Engblom kör vid sidan så är det Ariana G. som ”syns”.

Takter och Engblom tränar svenskt. Fortkörning två dagar i veckan, massor med rakbana. Det känns enkelt. Vad är hemligheten bakom de 131 miljoner dollar (över en miljard svenska kronor) som Jimmy Takter tränat in i USA?
– Jimmys största styrka i mina ögon är hans känsla för hästarna. Han ser direkt om någon behöver stå över ett jobb, eller kanske en vecka eller två. Sedan är de tillbaka som en ny häst. Där är han helt outstanding. Jag har inte träffat någon liknande under mina år, säger Per.

Hur viktig är veterinären?
– Självklart behöver hästarna hjälp, men vi använder veterinären betydligt mindre än andra tränare.
Lasix och trav-hobbles diskuteras emellanåt flitigt i Sverige.
– Jag skulle inte ha något emot om de förbjöd såväl lasix som trav-hobbles här. Vi är väldigt restriktiva med lasix i vårt stall och trav-hobbles är väl mest något som tränarna slänger på när de inte klarar lösa ett problem.
Så om man är en bättre tränare så behöver man varken lasix eller trav-hobbles?
– Det var du som sa det, men jag har nog samma uppfattning i frågan.
Att ha häst hos Per Engblom kommer kosta 68 dollar per dag.
– Men det tillkommer boxhyra, så 83 är nog den korrekta siffran. Sedan tar hyrkusken fem procent och min provision är fem procent. Jag är inte billigast här, men inte dyrast heller. Min ambition är att hålla samma nivå som Jimmy har gjort, det går inte att ta några genvägar om man vill tävla mot de bästa – och det vill jag. Det är ingen hemlighet.
Då innebär det fem hästar per skötare och en ”secondtrainer” per tio hästar i stallet.

Fakta

Millennium Farm

 • 1.000 meter rundbana
 • 1.000 meter sandrak-bana
 • Joggingslinga på nästan 2.500 meter
 • Saltvatten-spa
 • 30 hagar
Expandera

Han hoppas på åtminstone 20 ettåringar när auktionerna är över i höst.
– Något år har vi haft 55, men en bit över 20 vore idealiskt. Vi kommer handla en del på auktion, men det blir också ”homebreads” som kommer, säger Per.
Homebreads innebär hästar som uppfödaren inte tar ut på auktion, utan behåller själv för att tävla med.

Ariana G. krummar invändigt om Tactical Landing. Den förstnämnde med Sulkysports reporter i sulkyn. Foto Mia Törnberg/Sulkysport

 

Är det någon skillnad att träna travare eller passgångare?
– Både ja och nej. Passgångare kräver precis lika mycket träning och uppmärksamhet, men de är ju väldigt mycket enklare att balansera.

Jimmy Takter har tränat in sådär fem till tio miljoner dollar årligen. Hur tar man upp den ”checken”? Vågar man ens krita upp en målbild?
– Jimmy har ju kört in betydligt mer pengar varje år än han fakturerat. Det tror jag vi har varit ganska unika med och det är väl något som jag också kommer ha som målsättning. Att skriva ett belopp i dollar är bara dumt då jag inte vet hur många hästar jag kommer att ha.

Han vet att det är en chans i livet. Per Engblom kommer göra allt för att ta den.

 

Reportaget var publicerat i Sulkysport nummer 40 – 2018.

Mycket mer travsport...
...hälften så dyr!
Kampanjer året ut!
Papperstidning + e-tidning + premium: 56 veckor 1.495 kr
Papperstidning + e-tidning + premium: 10 veckor 299 kr
Beställ

 

Fokustema
Fokus: Fredagsintervjun
Läs senare

”Han är till salu”

På lördag gör Mats Gunnarsson debut på V75 på en lördag.
Kan han han sätta dit egna uppfödningen och formstarke Wind Knight?
– Det kommer att bli jättekul och spännande. Förhoppningen finns om en framskjuten placering, säger amatörkusken.
Av
Pär Gustafsson
Wind Knight och Mats Gunnarsson gör en intressant start i V75 på lördag. Foto Tommy Andersson/ALN
Wind Knight och Mats Gunnarsson gör en intressant start i V75 på lördag. Foto Tommy Andersson/ALN

42-årige Mats Gunnarsson har under 2019 vunnit två av sju styrningar. Han jobbar som equiterapeut.
– Jag åker runt till tränare och behandlar hästar och är främst hos proffs. Jag är hos Jörgen Westholm, Timo Nurmos, Olle Alsén, Jörgen S Eriksson och den del tränare på Mantorp. Nu har jag licensen på Solvalla, men tidigare hade jag den på Mantorp och det är min fars hemmabana. Även om jag inte är på Mantorp numera känns det som min hemmabana, berättar Gunnarsson.

Hästen har utvecklats hos Westholm

På lördag åker han till just Mantorp för att köra egna uppfödningen Wind Knight (e. Scarlet Knight) i klass I-försöket. Sjuåringen är sedan augusti ifjol i träning hos Jörgen Westholm.

Mats Gunnarsson. Foto Tommy Andersson/ALN

– Jag hade för mycket att göra plus att jag har en tolvårig dotter som jag är fotbollstränare åt. Jag tränar Wind Knights lillebror Triton (e. Triton Sund) och tiden räckte helt enkelt inte till för Wind Knight.

Valacken har hittills startat 49 gånger (6-3-10) och tjänat 430.400 kronor.
– Han ligger för nära mitt hjärta för att jag skulle kunna sälja honom, men meningen är att jag ska avyttra Wind Knight och han är till salu. Funderingen med att jag flyttade honom till Jörgen är att det skulle bli lättare att sälja och sedan fanns en tanke om att se om det fanns mer utveckling i hästen. Wind Knight var inte så tokig hos mig, men har förbättrats både ett och två snäpp hos Jörgen.

Hästen var grymt bra när han vann för tre starter sedan

Wind Knight var i början av månaden trea i ett klass I-försök i en söndagsomgång på Sundbyholm. Frågan är om hästen är bättre än någonsin?
– Absolut, så är det. Han var grymt bra när han vann för tre starter sedan och Wind Knight var även duktig när han var tvåa gången efter. Senast var de skitigt och jag såg knappt något sista 600 meterna och missade när Mattias Djuse drog på med Electrical Storm. Min häst fick inte någon rygg att gå i, men jag tycker att han avslutade bra som trea.

V75-hästens mor är Glittra C.D. (e. Igor Brick), 1.14,0ak/630.000 kr.
– Hästen var snabb och även henne hade jag en period hos Jörgen Westholm. Det fanns också i bakhuvudet när jag flyttade Wind Knight till honom.

Rankad tvåa i Sulkysport

Men åter till Wind Knights (V75-1) uppgift på Mantorp under lördagen. Hästen är rankad tvåa i Sulkysport och i nuläget är sjuåringen bara streckad på två procent.

Fakta

Wind Knight

Kön: brun valack
Född: 1 maj 2012
Härstamning: Scarlet Knight-Glittra C.D.
Intjänat: 430.400 kronor
Resultat: 49 st: 6-3-10
Rekord: 1.15,2* – 1.13,2ak
Ägare: Mats Gunnarsson AB, Nyköping
Uppfödare: Mats Gunnarsson AB, Nyköping
Tränare: Jörgen Westholm, Romme

Expandera

– Det blir första gången jag kör V75 på en lördag, vilket är spännande. Däremot kan Wind Knight vara lite osäker från start och jag har inte så stor rutin från springspår. Det gäller att vi prickar starten för att kunna hamnat vettigt till och i den här konkurrensen kan vi inte sitta sist.

Senaste vinsten kom över 2.640 meter och Mats Gunnarsson ser lång distans som en fördel.
– Distansen passar och stallet verkar nöjda med hästen inför lördagens start. Nu är det ytterligare en nivå tuffare än senast och mitt första mål är att köra felfritt och få en bra start. Sedan får vi ser hur loppet utvecklar sig och jag tror att det blir barfota och jänkarvagn igen. Jörgen bestämmer och på hans hemsida sto det att det blir ”bike”.

Fokustema
Fokus:
Läs senare

”Det bästa varmblodet jag har kört”

Rikard N Skoglund är på mångas läppar.
Sulkytalangen körde över 1.200 lopp ifjol, snittade drygt tusen mil per månad i bilen och hamnade på en åttonde plats över de mest segerrikaste kuskarna i Sverige.
Bergsåkerkusken har som många andra proffs ett spännande smeknamn.
Av
Redaktionen
Rikard ”Bazire” Skoglund har en spännande lördag framför sig. Foto Jeannie Karlsson/Sulkysport
Rikard ”Bazire” Skoglund har en spännande lördag framför sig. Foto Jeannie Karlsson/Sulkysport

Det är Rikard ”Bazire” Skoglund, något som Hagmyrenkollegan Jan-Olov Persson var först att mynta.
– Ett bra smeknamn! Man kunde ha fått något sämre, säger Rikard och skrattar.

Redan i år har Skoglund hunnit med över 200 lopp och mycket tyder på att han ska slå fjolårets siffror. Trots det är han inte nöjd.
– Jag borde vunnit fler lopp redan. Jag har höga krav på mig själv och vill slå mina siffror varje år.

Har ännu inte förlorat

På lördag kör proffskusken sex hästar på V75 och tre av styrningarna startar med bra vinstchans. Framför allt i gulddivisionen där han sitter upp bakom Hans R Strömbergs och ”folkets häst” On Track Piraten (V75-3). Skoglund har kört elvaåringen två gånger tidigare och duon är obesegrade.
– Strömbergs hästar är alltid vältränade och fina. Inför V75-starten på Romme fick jag ett sms med frågan om jag var intresserad av att köra ”Piraten”. Självklart tackade jag ja.

Starten på Romme i november slutade med lätt seger med nästan fem längder. Efter segern spreds en bild på sociala medier som en löpeld. Rikard hade skickat ett ”moröttergram” till On Track Piraten och tackade för åkturen.

Det är nästan så att de bästa hästarna kan prata

Rikard skulle ha kört ”Piraten” på Bergsåker den 8 december, men kusken var avstängd. Istället fick Skoglund chansen i den senaste starten på Axevalla. Även då fick de segerdefilera.
– On Track Piraten är det bästa varmblodet jag har kört. Som de flesta riktigt bra hästarna så är han ett riktigt superproffs. Det är nästan så att de bästa hästarna kan prata, berättar Rikard.

Propulsion vinner Elitloppet?

29-åringen (fyller 30 senare i år) har inga problem att bli storfavorit på V75. Han har som alla andra kuskar förlorat med storfavoriter som till exempel Perfect Dynamite på Bergsåker den 23 februari. Att köra betrodda hästar är något som han gillar.
– Man måste lära sig förlora, att ta förlusten på rätt sätt och inte bli knäckt. Vår sport är speciell. Den som vinner mest förlorar också mest eftersom man kör så många lopp.

På frågan vem som vinner Elitloppet svarar han.
– Alla säger Readly Express och visst var han läcker med helstängt huvudlag i senaste starten, men det måste vara revanschdags och fjärde gången gillt för Propulsion.

trav, travsport, sulkysport, startlistor, v75, v86, gs75
Rikard N Skoglund är obesegrad efter två lopp bakom Hans R Strömbergs stjärna On Track Piraten. Foto Hanold/ALN

Rikard N Skoglunds V75-chanser

 • Perfect Dynamite (V75-1) var riktigt bra senast, men vi fick stryk av en för dagen bättre häst. Nu har värsta motståndaren Global Undecided dragit ett sämre spår och vägen är öppen. Jag vill ha revansch från förlusten senast.”
 • Rita C.D. (V75-2) har varit bra på sistone, men får svårt att vinna från det här utgångsläget. Jag får köra för att få så mycket pengar som möjligt med oss hem.”
 • On Track Piraten (V75-3) är stark och rejäl. Hästen har en riktigt bra avslutning och jag tror på mycket bra segerchans.”
 • Sundbo Samuraj (V75-4) är fartfylld, men är nog inget segerbud. Här handlar det om att få med oss så mycket pengar som möjligt. Jag tror att brorsan (Robert Skoglund red.anm.) har en bra segerchans med sin andra häst i loppet, Fanny Tabac.”
 • Testa di Cavolo (V75-5) vann jag med på Romme näst senast. Hästen var jättebra då och det är nästan fördel med bakspår eftersom han inte öppnar så bra. Hästen har rätt inställning och en bra avslutning.”
 • Qamaro C.D. (V75-7) var fin när vi vann i Gävle näst senast. Qamaro är likt Testa di Cavolo stark och har en bra avslutning. En typisk outsider som ska tas med på fyra, fem streck.”

Vem är bästa segerchansen?
– On Track Piraten såklart, men även Perfect Dynamite har en lämplig uppgift.

Här finns startlistor till lördagens V75-tävlingar på Färjestad.

Fakta

Kuskstatistik – Rikard N Skoglund

År – Resultat – Inkört (kr)

 • 2015 – 341 st: 17-30–31 – 1.169.900
 • 2016 – 373 st: 22-26-33 – 1.412.950
 • 2017 – 611 st: 52-53-58 – 3.502.000
 • 2018 – 1.206 st: 136-126-139 – 12.345.400
 • 2019 – 252 st: 29-26-24 – 2.770.950
Expandera

Av TOBIAS NILSSON

Fokustema
Fokus: Fredagsintervjun
Läs senare

”Stargirl var tidig, men det är inte hennes avkommor”

Derbystovinnaren Stargirl har fått åtta föl.
Två av avkommorna startar på V75 i Halmstad under lördagen.
– Quite a Quality har bäst segerchans, men även Star Keeper kan vinna, säger Roy Bendz.
Av
Pär Gustafsson
Stargirl tillhörde de bästa i kullen och tog sin största seger i Derbystoet 2007. Foto Leif Norberg/ALN
Stargirl tillhörde de bästa i kullen och tog sin största seger i Derbystoet 2007. Foto Leif Norberg/ALN

Familjen Bendz köpte sin första travhäst för 40 år sedan och fött upp drygt 100 hästar.
– Vi behåller i princip alla uppfödningar och ger hästarna chansen i vår ägo, berättar Roy Bendz.

Han har amatörlicens i Halmstad och tränat flera av familjens hästar, men för dagen har han bara en trio på träningslistan.
– Jag fick diskbråck för 1,5 år sedan och har dragit ner, förklarar han.

De har fött upp ett par miljonärer och Bendz berättar att Finders Keepers (e. Keepitinthefamily-Another Allegro) och Stargirl (e. Juliano Star-All American Girl) är de två bästa. Den förstnämnde gjorde 124 starter (27-19-14) och tjänade över 7,4 miljoner kronor. Hos Åke Svanstedt vann hästen Jubileumspokalen, Jämtlands Stora Pris och Årjängs Stora Sprinterlopp.

trav, travsport, sulkysport, v75, halmstad
Eril och Roy Bendz efter Stargirls seger i Derbystoet 2007. Foto Leif Norberg ALN Pressbild AB

Startgirl startade 54 gånger (13-7-6) och tjänade över två miljoner kronor. Roy tränade stoet under stora delar av karriären och hon tillhörde kulltoppen som två-, tre- och fyraåring.
– Enda gången hon förlorade som tvååring var när hon galopperade som favorit i finalen i Uppfödningslöpningen. Hästen var egentligen inte osäker, men i de större finalerna knöt det sig. Stargirl hade mycket otur som treåring.

Nicolaj Andersen kvalade Stargirl på 1.19,6/2.140 meter i augusti som tvååring.
– Hästen hade jobbat jättebra inför kvalet och Nicolaj var nöjd, men jag tyckte att hästen var dålig. Hon borde ha kunnat bättre och jag sade till Andersen att hon måste ha varit sjuk. Han följde med när vi kollade upp Stargirl och mycket riktigt hade hon halsinfektion.

Det var en lättnad att hon till slut fick vinna ett större lopp

Fakta

Stargirl

Kön: svart sto
Född: 7 april 2003
Härstamning: Juliano Star-All American Girl
Intjänat: 2.035.004 kronor
Resultat: 54 st: 13-7-6
Rekord: 1.14,4,m – 1.11,7ak
Ägare: Sikroma Horse AB, Växjö
Uppfödare: Eril Bendz, Växjö
Tränare: Roy Bendz och Åke Svanstedt

Expandera
Som fyraåring tränades Stargirl hos Åke Svanstedt och hos honom slutade hästen trea i Stochampionatet och vann Derbystoet.
– När hon vann på Jägersro var det otrolig glädje och höjdpunkten i hennes tävlingskarriär. Det var en lättnad att hon till slut fick vinna ett större lopp. Stargirl är en trevlig och cool häst. Det var inga problem att stanna på banan och hälsa på publiken. I träningen var hon lat och behövde ha sällskap. Jag minns när jag körde ett jobb med Pierre Svensson på rakbanan inför en start. Jag körde max med Stargirl och hon kunde knappt 1.30. Jag sade till Pierre efteråt att jag var mycket nöjd och att hästen vinner på torsdag. Han frågade om jag ens kunde starta Stargirl, men hon vann på nytt banrekord.

Stoet har fått åtta avkommor

Familjen Bendz (Sikroma Horse) har fem-sex fölston som står på Stuteri Håleryd. Stargirl har fått åtta avkommor.
– Hon kastade sitt föl i höstas och det blir ingen avkomma i år. Vi ska betäcka henne igen, men inte bestämt partner. Stargirl var tidig, men det är inte hennes avkommor.

trav, travsport, sulkysport, v75, halmstad
Star Keeper med Flemming Jensen. Foto Hanold/ALN

Två av hennes söner startar på V75 i Halmstad på lördag. Quite a Quality (V75-2) går ut i lägsta klassen med sin tränare Conrad Lugauer. Femåringen kommer till start med tre raka segrar i ryggen.
– Hästen är stor och har varit sen. Han hade borelia förra sommaren, men har hittat stilen på sistone och varit positiv. Nu börjar Quite a Quality hålla ihop och fungerar allt bättre. Jag tycker att han är förnuftigt och borde klara spår fem i voltstart.

Star Keeper (V75-6) tränar Flemming Jensen och åttaåringen har fint läge i bronsförsöket.
– Hästen brukar prestera bra när han kommer till Sverige. Jag hoppas på en fin insats. Quite a Quality har bäst segerchans, men även Star Keeper kan vinna, avslutar Roy Bendz.

Fakta

Stargirls avkommor

Född – Namn – Far – Resultat

 • 2018 – ej döpt – Canepa Hanover
 • 2017 – Cindy S.H. – Maharajah
 • 2016 – Baltazar S.H. – From Above – död
 • 2015 – Arvid S.H. – Scarlet Knight – 6 st: 3-1-0, 131.100 kr
 • 2014 – Quite a Quality – Quite Easy U.S. – 14 st: 4-2-2, 190.100 kr
 • 2013 – Girl From Above – From Above – 2 st: 0-0-0, 0 kr
 • 2012 – Questionmark – Celebrity Secret – 12 st: 3-0-1, 80.200 kr
 • 2011 – Star Kepper – Finders Keepers – 56 st: 8-9-12, 630.135 kr
Expandera

2-6 mars: Dubbla V75 och åtta banor till