Fokustema
Travtränarnas Riksförbund
Läs senare

Lars G Dahlgren till TR

Travtränarnas Riksförbund (TR) förstärker sitt kansli med Lars G Dahlgren, tidigare chefredaktör på Sulkysport.
Av
Claes Freidenvall
Lars G Dahlgren ska börja på kansliet i Travrtränarnas Riksförbund. Foto: stalltz.se
Lars G Dahlgren ska börja på kansliet i Travrtränarnas Riksförbund. Foto: stalltz.se

– Vi är mycket glada över denna förstärkning av vår organisation. En principöverenskommelse är träffad med Lars G Dahlgren gällande en anställning inom Travtränarnas Riksförbund som inleds med i princip omedelbar verkan. Detaljerna i hur arbets- och uppdragsfördelningen blir mellan Staffan och Lars är dock ännu inte klara, säger Travtränarnas Riksförbunds ordförande Jan Halberg i ett pressmeddelande.

Lars G Dahlgren byter karriär inom travsporten och börjar på kansliet på Travtränarnas Riksförbund.

Lars G Dahlgren arbetade som fackredaktör på Travronden i 26 år, därefter chefredaktör på Sulkysport åren 2017-2020 och har efter det haft vikariat och deltidsanställning som fackredaktör för Sulkysport, men nu byter han ”karriär” och ska arbeta tillsammans med generalsekreteraren Staffan Osterling på kansliet på Travtränarnas Riksförbund.

– Resan med, och tiden på, Sulkysport har varit fantastisk och utvecklande. Men när det här erbjudandet presenterades kändes det helt rätt som något nytt och spännande att ta sig an. TR:s ledning har tankar gällande hur förbundet vill ta sig an att vara en framträdande och aktiv del av svensk travsports utveckling in i framtiden som jag tycker är intressanta, och som jag ser fram emot att medverka till att försöka förverkliga, säger Lars G Dahlgren.