Fokustema
Frankrike
Läs senare

Pallplatser för Niskanen

En andra- och en tredjeplats kunde Jarmo Niskanen vända hem med från Caen idag sedan Hastig Västerbo slutat tvåa och Infinity Babel trea.
Av
Claes Freidenvall
Upplåst för dig som är prenumerant
Jarmo Niskanen. Foto Mia Törnberg
Jarmo Niskanen. Foto Mia Törnberg
Denna artikel tillhör Sulkysport Premium - vårt låsta material.

För dig som är prenumerant

Vi har bytt prenumerationsystem.
Innan du kan logga in så behöver du skapa ett digitalt konto:
Aldrig skapat ett digitalt konto?

Har Du problem med din inloggning? Maila gärna info@sulkysport.se och ange namn, kundnummer och gärna felkod så hjälper vi till!

Du är inloggad men något är fel med din prenumeration

Gå till ditt konto för att ta reda på vad.

Mitt konto

Har Du problem med din inloggning? Maila gärna info@sulkysport.se och ange namn, kundnummer och gärna felkod så hjälper vi till!

Bli digital prenumerant

Prenumerera digitalt

Läs om Sulkysports olika alternativ, från 89 kronor/månad till 899 kronor per år.

Hathos Depe (e. Athos des Elfes-Tornado Depe) var överlägsen för Yoann Lebourgeois i sadelloppet Prix de Gonneville (€20.000) på 1.13,6 över 2.450 meter, medan Västerbo Stuteri-ägde Hastig Västerbo (e. Sinou Madrik) slutade tvåa för Guillaume Martin på 1.14,5. Andraplatsen var värd 5.000 euro.

Infinity Babel (e. Jag de Bellouet) kunde knipa tredjeplatsen i Prix de la Porte des Champs (€18.000) under sadel på 1.14,6 i ett lopp som vanns av Ingala d’Alouette (e. Coktail Jet-Tagada Castelets) och Jean-Yann Ricart på 1.14,3/2.450 meter.

Jarmo Niskanen hade också Homonymie till start, men hon diskades för galopp i Prix d’Epron (€20.000) som togs hem av Huitre d’Or (e. Ni Ho Ped d’Ombree-Tierce d’Atout) och Willy Michel på 1.13,1a/2.200 meter.