Fokustema
Frankrike
Läs senare

Penningplaceringar för blågult

En fjärde- och sjätteplats blev resultatet för de blågula idag på Vincennes och bäst gick det för Tomas Malmqvist treåring Jetpack.
Av
Claes Freidenvall
Upplåst för dig som är prenumerant
Denna artikel tillhör Sulkysport Premium - vårt låsta material.

För dig som är prenumerant

Vi har bytt prenumerationsystem.
Innan du kan logga in så behöver du skapa ett digitalt konto:
Aldrig skapat ett digitalt konto?

Har Du problem med din inloggning? Maila gärna info@sulkysport.se och ange namn, kundnummer och gärna felkod så hjälper vi till!

Du är inloggad men något är fel med din prenumeration

Gå till ditt konto för att ta reda på vad.

Mitt konto

Har Du problem med din inloggning? Maila gärna info@sulkysport.se och ange namn, kundnummer och gärna felkod så hjälper vi till!

Bli digital prenumerant

Prenumerera digitalt

Läs om Sulkysports olika alternativ, från 79 kronor/månad till 799 kronor per år.

Tomas Malmqvists Jetpack (e. Bold Eagle) kunde räkna in ett fjärdepris i Prix d’Aigueperse (€50.000) efter ha tagit sats i tredjespår dryga kilometern före mål och svept till tät 550 kvar. Sista biten tog det dock emot och treåringen fick nöja sig med ett fjärdepris och 4.000 euro på 1.14,8.

Vann gjorde favoriten Jaguar Marancourt (e. Cristal Money-Reine de Vandel) och Francois Lagadeuc på 1.14,5/2.700 meter.

I en klass för sig stod Face Time (e. Coktail Jet-Netchka d’Orgeres) i Prix de Sedan (€57.000) när han vann för Matthieu Abrivard. Efter ha inlett ute i tredjespår i rygg på Farrell Seven blev Face Time först ensam i tredjespår 900 kvar och 250 meter senare nådde han fram utvändigt om ledaren.

Redan vid ingången till upploppet kopplades segergreppet och Face Time vann på 1.11,4a/2.100 meter. Här blev det ett sjättepris och 1.140 euro för Jörgen Westholm-tränade Rocky Tilly (e. Ready Cash) och Eric Raffin på 1.12,1, medan Digital Class galopperade bort sig långt innan bilen släppte fältet för Björn Goop.

Det blev heller inga pengar för Björn Goop och Issalio i Prix de l’Authie (€44.000), vilken var slagen redan på sista bortre långsidan efter en resa i femte inner. Vann gjorde In Love Meslois (e. Love You-Very Nice Girl) och Matthieu Abrivard och duon spurtslog Imoko Aimef (e. Timoko) kort före mål på 1.13,5/2.700 meter.