Fokustema
Kundärenden
Läs senare

Problem med Din inloggning?

Har du problem med din inloggning på sulkysport.se?
Maila direkt till info@sulkysport.se så hjälper vi dig!
Av
SULKYSPORT
Upplåst för dig som är prenumerant

En del kunder har haft problem med inloggningen på Sulkysports hemsida den senaste tiden och vi har nu gjort flera förbättringar för att göra det enklare och säkrare.

Vissa gamla buggar lever kvar och därför kan kunder få meddelande som exempelvis ”Din prenumeration är inte aktiv”.

Får Ni problem med inloggningen, så maila gärna till info@sulkysport.se och vi kan hjälpa till. Ange gärna både felkod och kundnummer i mailet.

Vi beklagar de problem som några kunder drabbats av.

Fokustema
Premium för prenumeranter
Läs senare

Guide: Så loggar du in på sulkysport.se

Är du prenumerant på Sulkysport? Då ingår förstås allt vårt premiummaterial på hemsidan och våra tre tryckta specialutgåvor. Så här gör du för att aktivera ditt konto!
Av
Sulkysport
Upplåst för dig som är prenumerant

Är Du ännu inte kund hos Sulkysport eller har din prenumeration gått ut? Läs mer här!

SKAPA KONTO PÅ SULKYSPORT.SE

Läs premiumartiklar på sulkysport.se genom att skapa ett konto med ditt kund- eller ordernummer. Kundnumret hittas på en faktura eller en tidning och ordernumret får du via mail direkt du gör din betällning.

 

Klicka på ikonen i form av en krona längst till höger i det svarta fältet på sulkysport.se för att skapa konto. Välj AKTIVERA DITT KONTO och fyll i ditt kundnummer eller ordernummer.

Ange sedan e-postadress och välj lösenord. Ibland kan det behövas ett bekräftelsemail som då kommer till angiven adress med lösenord. Kopiera lösenordet för att logga in. Får du inget mail så kolla i skräpposten, då det kan hända att mailet kommer dit.

Sedan är det bästa att direkt ändra till valfritt lösenord som du lätt kommer ihåg. Kryssa gärna i rutan ”Kom ihåg mig” för att förbli inloggad.

Nu kan du läsa premiumartiklar!

Prenumerationen gäller för max två enheter samtidigt.

Fokustema
Flyttplaner
Läs senare

Från Kallblodsderby till Frankrike

I september lämnar Martin P Djuse Sverige för ett tränaräventyr i Frankrike. Samtidigt har han några spännande dagar att se fram emot. Ikväll startar hans skrällhäst Höwings Vipower på V86 och nästa vecka jagar han 450.000 kronor i Derbystoet.
Av
TOBIAS NILSSON
Upplåst för dig som är prenumerant
Martin P Djuse lämnar snart Sverige för Frankrike. Foto Jeannie Karlsson/Sulkysport
Martin P Djuse lämnar snart Sverige för Frankrike. Foto Jeannie Karlsson/Sulkysport

Martin Djuse har många strängar på sin lyra. Han har precis kvalat in Kalltekla (e. Tekno Odin – Kallstjärna) till Derbystoet i Östersund nästa onsdag. Bergsåkertränaren har även en häst till start ikväll på V86. Han startar Höwings Vipower (e. Infinitif – Kim Upon) i Klass I försöket med 125.000 kronor i förstpris.

Het på svensk mark alltså, men inte så länge till. I september ska Martin flytta långt söderut med sin sambo Frida Lejonclou för att arbeta för storebror Mattias med dennes nya satsning med filial i Frankrike.

– Vi flyttar ner i början på september och vi kommer till en början träna fem franskfödda hästar. Det är även lite fler på gång, men ingenting som är helt klart ännu, säger Martin P Djuse.

– Gården ligger tre timmar utanför Paris i Laval. Ska vi satsa något är det nu vi ska göra det, säger Martin.

En hel del fransmän är inte kända för att vara bra på engelska och på frågan om Martin kan någon franska skrattar Martin:

– Det finns de som är bättre och det finns många som är betydligt sämre än jag på franska.

Finalist i Derbystoet

Martin P Djuses stall har hittills av året inte riktigt levererat som han tänkt, men de senaste månaderna har hästarna börjat prestera allt bättre. I söndags kvalade han in Kalltekla till Stoderbyt för kallblodshästar.

– Kalltekla har alltid varit en talang och hon var med i finalen av Stokriteriet förra året. Sedan har hon inte riktigt fungerat, men nu känns det som att hon börjat förstå vad man ska göra på en travbana, berättar Bergsåkertränaren.

Skrällvinnare redo för V86 ikväll

Ikväll har den framtida utlandstränaren Höwings Vipower till start på V86. Infinitif-sonen skrällvann den senaste starten i Rättvik till nästan 50 gånger pengarna efter att ha gått sista 400 metrarna i fjärdespår.

– Han var riktigt bra senast och fick göra allt grovjobb själv, han avgjorde dessutom med full fart över mållinjen. Han möter några bra nu, men är också lite bortglömd av spelarna, säger Martin P Djuse.

Fokustema
Comeback
Läs senare

Därför tar Båth båten

Han har vunnit Svensk Uppfödningslöpning, Breeders Crown-final och och tangerat världsrekord.
När den fyrfaldige miljonären Global Welcome gör årsdebut i kväll så sker det från 60 meters tillägg på Gotland.
Sulkysport undrar kort och gott varför Svante Båth tar båten?
Av
Emil Persson
Upplåst för dig som är prenumerant
Global Welcome (utvändigt om Bythebook) gick ett sulkyjobb på Solvalla i mars, men årsdebuten har dröjt. Foto Mia Törnberg
Global Welcome (utvändigt om Bythebook) gick ett sulkyjobb på Solvalla i mars, men årsdebuten har dröjt. Foto Mia Törnberg

– Det fanns inte hur många lopp som helst som passade. Det var detta eller att starta i Eskilstunas Fyraåringstest och… ja, jag tror det fanns något i Kalmar också. Då ligger detta bäst i tiden och möjliggör att vi får tre veckor till Breeders Crown i Mantorp den 31 juli samt ytterligare tre veckor efter det till Derbykvalen om allt rullar på som vi hoppas att det ska göra, säger Svante Båth.

Säsongen skulle ha inletts redan i april, men en ömmande has spökade.
– Han var tjock i hasen och halt, men inga fel jag att finna på varken ultraljud eller röntgen. Vi fick i alla fall dra i handbromsen och stå över Kungapokalen. Nu känns han bra i träningen och har gått 1.15/1.600 meter på ett bra vis. Det kan vara både för och nackdelar med det här inför hösten. Nu kommer vi med en fräsch häst som inte är tagen inför den här perioden av året så får vi se om vi kan ha igen det helt enkelt.

Något säger mig att resultatet i kväll inte är det allra viktigaste för din del, eller?
– Jag vill se ett snabbt upplopp och krut i grejerna. Sen är det klart att hästen är så bra så jag tror att han kan greja det och vinna, gärna för mig, men det viktigaste är att intrycket är det rätta, avslutar Svante Båth.