Fokustema
Utblick USA
Läs senare

Snabbare än Elitloppet

Några timmar efter Elitloppet avgjordes Maxie Lee Invitational Trot ($100.000) på racinobanan Harrah's Philadelphia i Chester och målettan Lovedbythemasses travade snabbare än alla hästarna som startade i Elitloppet.
Av
Claes Freidenvall
Upplåst för dig som är prenumerant
Lovedbythemasses och Tim Tetrick vinner på 1.09,0. Foto: Grace Zimmers Photo
Lovedbythemasses och Tim Tetrick vinner på 1.09,0. Foto: Grace Zimmers Photo
Denna artikel tillhör Sulkysport Premium - vårt låsta material.

För dig som är prenumerant

Vi har bytt prenumerationsystem.
Innan du kan logga in så behöver du skapa ett digitalt konto:
Aldrig skapat ett digitalt konto?

Har Du problem med din inloggning? Maila gärna info@sulkysport.se och ange namn, kundnummer och gärna felkod så hjälper vi till!

Du är inloggad men något är fel med din prenumeration

Gå till ditt konto för att ta reda på vad.

Mitt konto

Har Du problem med din inloggning? Maila gärna info@sulkysport.se och ange namn, kundnummer och gärna felkod så hjälper vi till!

Bli digital prenumerant

Prenumerera digitalt

Läs om Sulkysports olika alternativ, från 79 kronor/månad till 799 kronor per år.

Tim Tetrick forcerade Lovedbythemasses (e. Muscle Mass-Incredibility) till täten dryga varvet från mål och efter ha öppnat halva distansen på 1.08,4 kom han hem på 1.09,0/1.609 meter i Chester. Segertiden är den snabbaste i världen i år på tusenmetersbana.

Hillexotic (e. Muscle Hill) lyftes ut från ledarryggen, men kunde aldrig bjuda på någon riktig kamp mot den Jeff Cullipher-tränade femårige valacken. Han slutade tvåa på 1.09,2 och var slagen med en dryg längd. Tredjeplatsen gick till Amigo Volo (e. Father Patrick) på 1.09,3, vilken satt i fjärde inner.

Sjunde årssegern

För lasixtävlande Lovedbythemasses var det sjunde årssegern i nionde starten efter att i loppet innan – Arthur J Cutler Memorial – slutat fyra i det lopp som Ecurie D. vann på 1.07,9 och där Muscle Mass-sonen travade 1.08,2.

Åke Svanstedt-tränade Back of the Neck lämnade femte inner för andraspår 700 kvar, men hade svårt att följa i slutsvängen och slutade oplacerad. Han kom hem på 1.09,6 och var slagen med 5,5 längder. Per Engbloms Sermon slutade jumbo och noterade 1.09,8.

Vinnaren är undan Incredibility (e. Northern Bailey), 1.15,8/$3.300, som är halvsyster med Angus Hall-sonen Buddy Hally, 1.10,0*/$659.043.