Fokustema
Spelstugan
Läs senare

Challenge: Calle med spelvärde

Av
Emil Persson
Calle Crown Foto Gerard Forni.
Calle Crown Foto Gerard Forni.

Svenska Spel har lanserat Spela tillsammans-möjlighet på Challenge och vi på Sulkysport är på tårna direkt och anordnar andelsspel hos vår samarbetspartner Café Brasco.
Spelet går helt enkelt ut på att välja 1X2-alternativ i sju lopp där två hästar ställs emot varandra och att övriga hästar hamnar under tecknet ”X”.

Nu kan du Spela Challenge tillsammans med Sulkysport och Café Brasco:

Sulkysport STOR – 10 andelar á 119 kr/styck

Match 1

Iznogoud Am – X – Illfindmywayhome

Kommentar: Visst ska Iznogoud Am markeras som första tecken, men vi ser ett löpningsscenario där han kan hamna utvändigt ledaren på nytt och vill därför gardera.

Grundtips: 1

Match 2

Wingait Henke – X – X.Tour

Kommentar: Här chansar vi bort ettan då vi får elva hästar markerade genom alternativen X2. Loppet känns småöppet och här kan en överraskning dyka upp från ”ingenstans”.

Grundtips: X

Match 3

Global Concept – X – Narzario

Kommentar: Global Concept var grymt bra vid senaste segern på Solvalla, men pallar han att gå den tunga vägen två starter i följd? Här ligger det nära till hands att markera alla tecken.

Grundtips: 1

Match 4

Margareta Tooma – X – Marion Fouty Bon

Kommentar: Margareta Tooma har gjort allt rätt i Daniel Redéns regi och vi har ingen anledning att tro att segerstaplandet ska ta slut här.

Grundtips: 1

Match 5

Sam The Man – X – Four Guys Dream

Kommentar: Som trolig ledare är det svårt att förbi Sam the Man som första tecken, men här kan det bra betalt på X-alternativet som innehåller många bra hästar, men som är väldigt lite spelat.

Grundtips: 1

Match 6

M.T.Rick Nash – X – Red Rum

Kommentar: Spelvärdet på X som spelad på över 50 procent är inte det högsta, men här får man många bra hästar på den markeringen och vi kan inte blunda för att det känns som det naturliga grundtipset.

Grundtips: X

Match 7

Calle Crown – X – Born Unicorn

Kommentar: Calle Crown gjorde en dunderprestation som tvåa i Copenhagen Cup, men är inte favorit på Challenge i skrivande stund. Det försöker vi utnyttja och går fullt ut på honom som enkelmarkering på Challenge-systemet.

Grundtips: 1