Fokustema
Spelstugan
Läs senare

Challenge: Rullpot & fyndkryss!

Av
Emil Persson
Sayonara har blivit storasyster. Foto Mathias Hedlund/Sulkysport
Sayonara har blivit storasyster. Foto Mathias Hedlund/Sulkysport

Svenska Spel har lanserat Spela tillsammans-möjlighet på Challenge och vi på Sulkysport är på tårna direkt och anordnar andelsspel hos vår samarbetspartner Café Brasco.
Spelet går helt enkelt ut på att välja 1X2-alternativ i sju lopp där två hästar ställs emot varandra och att övriga hästar hamnar under tecknet ”X”.

Svenska Spel erbjuder en rullpot på 64.357 kronor i lördagens omgång vilket gör det hela än mer spelstimulerande.

Vill du spela Challenge tillsammans med Sulkysport hos vår samarbetspartner Café Brasco finns följande alternativ:

Match 1

Marion Fouty Bon – X – Kali Smart

Kommentar: Då vi tror mycket på Sayonara som går under spelalternativet X och det tecknat i skivande stund blott är streckat på 40 procent så kittlar det faktiskt att chansspika X i inledningen. Man får trots allt hästar som Miracle Tile, Helaide du Goutier, Dear Friend och Quarcia på köpet för att nämna några.
Grundtips: X

Match 2

Honfleur Mearas – X – Lady Beluga

Kommentar: I felfritt lopp har Honfleur Mearas toppchans att vinna. Hon trampade iväg från springspår i Diamantstoförsöket på Färjestad och tycks ha mognat mentalt. Faktum är att hon bara är spelad på drygt 30 procent i skrivande stund vilket i allra högsta grad känns rimligt.
Grundtips: 1

Match 3

Bugatti Miles – X – Zeudi Amg

Kommentar: Det här känns helt galet! Vi pratar enkelprocent på Bugatti Miles i skrivande stund som mycket väl kan bli andrahandsfavorit på vinnarspel. Samtidigt är loppet lömskt och här ligger det nära till hands att betala för alla tecken.
Grundtips: 1

Match 4

Kentucky River – X – Luuk Schermer

Kommentar: Nånstans måste man spika och även om spelet är tydligt viktat mot Luuk Schermer så går det inte blunda för att han ser ut att ha en väldigt lämplig uppgift. Är hästen tillnärmelsevis lika bra nu som han var vid Klass II-segern på Charlottenlund så har han jättechans.
Grundtips: 2

Match 5

Under Armour – X – Charliebrown Effe

Kommentar: Här kan det faktiskt vara läge att chansa bort Charliebrown Effe som favorit från spår åtta. Under Armour sitter småspännande spelad på under 20 procent och har utvecklats på alla plan.
Grundtips: 1

Match 6

Phoenix Photo – X – Oscar L.A.

Kommentar: Här tycker vi att Phoenix Photo är väl hårt spelad, streck på 45 procent. Det är starka namn man får i X-gruppen och det känns som förstatecknet på blott 36 procent.
Grundtips: X

Match 7

Piemonte – X – Diable de Vauvert

Kommentar: Vi har Diable de Vauvert som klar favorit i loppet och nyttjar 2 som grundtecken även om streckprocenten är lite, lite i överkant just nu. Här känns det dock som att det kan komma att trenda neråt, men vi medger att gardering ligger nära till hands.
Grundtips: 2