Fokustema
Spelstugan
Läs senare

Spela High Five med Sulkysport!

Av
Emil Persson
Upplåst för dig som är prenumerant
Idag kan du spela High Five ihop med Sulkysport.
Idag kan du spela High Five ihop med Sulkysport.

Dagens High Five-lopp hämtas från Vincennes och vi följer med spänning om det är en ny hög utdelning som stundar på världens bästa enloppsspel.

När Paris-banan stod som värd för spelformen i måndags försvann storfavoriten genom startgalopp och då tre hästar spelade till 30 gånger pengarna på vinnarspelet placerade sig bland de fem främsta sköt utdelningen i höjden och hamnade drygt fyra miljoner kronor.

Du har nu chansen att spela andelsspel på High Five ihop med Sulkysport enligt de två nedanstående alternativen:

 • Sulkysport – Toppsnurran
  Sulkysports fem högst rankade hästar snurras enligt alla ordningsföljder. Underskatta inte möjligheten till fina sidovinster även om vi inte samtliga fem topplacerade hästar finns markerade!
  Radpris: 5 kr – 10 andelar á 66 kr/styckKlicka här för att köpa andel
 • Sulkysport – Kupongspel
  Här håller vi oss inte till en speciell mall bortsett från systemkostnad utan här kan systemutformningen se olika ut från gång till gång. Ingen High Five-omgång är den andra lik och utifrån det vill vi kunna vara flexibla i våra val.
  Radpris: 10 kr  – 20 andelar á 66 kr/styckKlicka här för att köpa andel

Loppanalys:

Prix Jean-Pierre Reynaldo, 2.700 meter voltstart

 • Fakta

  RANKING

  A-hästar
  9 Goeland d’Haufor
  3 Gribouille
  14 Gamay de l’Iton

  B-hästar
  5 Giant Chief
  8 Gaucho de Houelle
  4 Garou Pierji
  6 Gaudeo
  2 Galileo Bello
  10 Gege Baroque

  C-hästar
  12 Good Friday
  7 Gold de Chimay
  13 Golden Visais

  D-hästar
  11 Gilmour
  1 Gigolo Lover

  Expandera
   Goeland d’Haufor har vunnit fem lopp på Vincennes de senaste två vintrarna och känns som den häst i loppet med störst möjligheter att fortsätta sin klättring genom klasserna. För tre starter sedan löste han loppet från ledarens utsida och senast gick han en rejäl 700 metersrepa. Då höll han emot Gribouille trots att han hade fått ett mer vilsamt lopp så det var verkligen en stark insats av Goeland d’Haufor. Vid felstegen näst senast så galopperade han på väg mot anfall 900 meter före mål vilket såg underligt ut. I felfritt lopp har han alla möjligheter att visa sig starkast.
 • Nämnde Gribouille gör här sin fjärde start sedan den 20 december. Vid segern samt andraplatsen fick han rygglopp, men senast körde Jean-Michel Bazire mer offensivt och och det gav stumma ben de sista 100 meterna. Vi tippar på att han lärt sig en läxa av det och jobbar med ett lite mer avvaktande upplägg igen; då ska Gribouille vara med bland de tre främsta.
 • Gamay de l’iton är den roliga spelhästen i loppet. Han gjorde sex starter på Vincennes förra vintern, vann ett av dem och var bland de fem främsta i ytterligare fyra. Han gjorde sin första start sedan november senast och satt då fast över målgången efter en relativt avvaktande styrning. Dessförinnan var han dödensfyra bakom självaste Galius i en 1.10-avslutning och vi är väldigt nyfikna på vad han kan prestera här med tätare starter.
 • Giant Chief galopperade 600 meter före mål senast i samband med ett positionsbyte. Han var bara besegrad med hals av duktige Gitano innan det och har visat stark form hela vintern.
 • Gaucho de Houlle har vi betydligt högre upp i ranken än vad de flesta franska tipsmedier har. Han hade samlat ihop till segern senast i Cagnes-sur-Mer efter flera starka Vincennes-lopp och kan sitta bra till direkt på sin goda startsnabbhet.
 • Garou Pierji tävlade barfota runt om för första gången i senaste starten. Han satt fast som tvåa då och såg stark ut över målgången. Nu blir det skor på hovarna, men det har han tävlat med i alla starter dessförinnan och hävdat sig på mot exakt den här typen av hästar.
 • Vi rankar däremot ner Gaudeo som vunnit två lopp på Vincennes denna vinter. Han orkade inte stå emot Gitano samt Giant Chief från tät senast och har inte direkt sett fräschare ut för varje lopp han gjort. En bit ner skickar vi även Galileo Bello trots att vi gillar hästen skarpt. Han var uppanmäld senast mot topparna i kullen och såg inte helt trött ut då galoppen kom i slutkurvan. Hästen har dock varit långsam från start och Jean Philippe Ploquin städar inte av elitgänget alla dagar i veckan på Vincennes när det kommer till just sulkylopp.