Fokustema
Spelstugan
Läs senare

V86-tips: Avgör på styrka

Av
Emil Persson
Upplåst för dig som är prenumerant
Magnus A Djuse kör ett av våra singelstreck inom V75-spelet. Foto Mathias Hedlund/Sulkysport
Magnus A Djuse kör ett av våra singelstreck inom V75-spelet. Foto Mathias Hedlund/Sulkysport
Denna artikel tillhör Sulkysport Premium - vårt låsta material.

För dig som är prenumerant

Vi har bytt prenumerationsystem.
Innan du kan logga in så behöver du skapa ett digitalt konto:
Aldrig skapat ett digitalt konto?

Har Du problem med din inloggning? Maila gärna info@sulkysport.se och ange namn, kundnummer och gärna felkod så hjälper vi till!

Du är inloggad men något är fel med din prenumeration

Gå till ditt konto för att ta reda på vad.

Mitt konto

Har Du problem med din inloggning? Maila gärna info@sulkysport.se och ange namn, kundnummer och gärna felkod så hjälper vi till!

Bli digital prenumerant

Prenumerera digitalt

Läs om Sulkysports olika alternativ, från 79 kronor/månad till 799 kronor per år.

Bjerke och Solvalla delar på onsdagens V86-omgång. Faktum är att den bästa sporten ser ut att hämtas från den norska huvudstadsbanan då det är ytterst ”vardagliga” lopp på Solvalla denna gång.
Ur ett spelperspektiv behöver det inte alls vara negativt och vi ser viss potential i omgången.

Spikarna hämtar vi en från vardera bana. Wings Level (V86-6) tror vi är starkast i sin spårtrappa över lång distans och Oz (V86-7) har jättechans att blåsa till tät och bli kvar i den positionen hela vägen.

Här kan du ta del av onsdagens startlistor till tävlingarna på Bjerke och Solvalla.

Vill du spela V86 tillsammans med Sulkysport finns följande alternativ:

Sullkysport lilla V86 – 15 andelar á 75 kr/styck

Sulkysport V86 – 15 andelar á 150 kr/styck

Sulkysport stora V86 – 15 andelar á 250 kr/styck

Roliga och troliga

  • Baias (V86-3) har övertygat båda på norsk och svensk mark under året och vi tycker att han är en riktigt bra häst för denna klass. Trots det är han blott fjärdehandare i skrivande stund och det tycker vi är alldeles för lågt.
  • Wings Level (V86-6) fick bestämma i ledningen senast och gick undan till enkel seger. Gången innan gick hon ett tungt slutvarv till tredjeplatsen och var stor i nederlaget. Vi tycker att den här uppgiften ser smaskig ut för henne och tror att hon kan avgöra på styrka.
  • Oz (V86-7) har mött tuffare hästar på sistone än vad som är fallet nu och här ligger vägen till ledningen öppen. Vi tror att han anför hela vägen och finner ingen anledning att gardera denna storfavorit då V86 trots allt är ett överlevnadsspel.
  • Mona Moonlight (V86-8) har visat fin inställning i Holland. Detta är en halvsyster till derbyvinnaren Let it Be V.P. som nu gör intressant debut på svensk mark och vi tror att hon har ett tungt slutvarv att tillgå även här.

Betrodda som lever farligt

  • Filippa B.J. (V86-2) kommer från en start i Breeders Crown-finalen på Sundbyholm, men blev utan prispengar i det loppet. Hon går tveklöst ner i klass, men kommer inte till dukat bord på något vis och kan få svårt att komma till i loppet från spår åtta.
  • Sun Summit (V86-4) var rejäl vid segerloppet senast där hon fick gnugga på i tredjespår de sista 700 meterna utan rygg. Insatsen var klart rejäl, men nu är konkurrensen hårdare och vi tycker inte att detta är någon enkel uppgift.
  • Ble du Gers (V86-5) har visat toppform i höst och tycks aldrig passera bäst-före-datumet. Hästen är dock rysligt trög bakom hästar och lyckas inte Åsbjörn Tengsareid ge sig iväg direkt eller riskerar att få svar på vägen så kan den här uppgiften bli hästen övermäktig.
  • Pop the Music (V86-8) svarade för en positiv insats senast efter att galopperat tre starter i följd. Vi litar dock inte helt på hingsten och ser fler konkurrenter i loppet som vi bedömer som jämnbördiga. För oss är han väl hårt spelad.
Fakta

V86-FÖRSLAGET 7 DECEMBER

Avd 1: 3,5 (2,1)
Avd 2: Samtliga nio hästar (8,2)
Avd 3: 2,6,10,12 (1,5)
Avd 4: 3,5,6,9,10 (1,11)
Avd 5: 2,5,7,9,11 (3,6)
Avd 6: 4 Wings Level (5,7)
Avd 7: 5 Oz (7,9)
Avd 8: 4,6,11,12 (2,1)

7.200 rader / 1.800 kronor