Fokustema
Spelstugan
Läs senare

V86-tips: Miljonregn under jackpotkvällen?

Av
Emil Persson
Upplåst för dig som är prenumerant
Magnus Teien Gundersen kör svenskfödde Imperatur Am som är favorit i sin V86-avdelning. Foto Mathias Hedlund/Sulkysport
Magnus Teien Gundersen kör svenskfödde Imperatur Am som är favorit i sin V86-avdelning. Foto Mathias Hedlund/Sulkysport
Denna artikel tillhör Sulkysport Premium - vårt låsta material.

För dig som är prenumerant

Vi har bytt prenumerationsystem.
Innan du kan logga in så behöver du skapa ett digitalt konto:
Aldrig skapat ett digitalt konto?

Har Du problem med din inloggning? Maila gärna info@sulkysport.se och ange namn, kundnummer och gärna felkod så hjälper vi till!

Du är inloggad men något är fel med din prenumeration

Gå till ditt konto för att ta reda på vad.

Mitt konto

Har Du problem med din inloggning? Maila gärna info@sulkysport.se och ange namn, kundnummer och gärna felkod så hjälper vi till!

Bli digital prenumerant

Prenumerera digitalt

Läs om Sulkysports olika alternativ, från 79 kronor/månad till 799 kronor per år.

Sommaren är här och med den är det slut på saxade V86-omgångar under onsdagskvällarna. Från och med idag är det endast en bana som står som värd för V86-spelet och den första avdelningen avgörs redan klockan 19.20 istället för 20.30 vilket är väl värt att ha i åtanke.

Dagens lopp hämtas från den norska huvudstadsbanan Bjerke och för ovanlighetens skull är det välfyllda fält. Flera lopp håller därtill ”bra klass för klassen” och när det hela är kryddat med en stor påse jackpotpengar så blir det inte mindre intressant.
Vi gillar omgången och ser helt klart potential för hög utdelning.

Här kan du ta del av onsdagens startlistor till Bjerke.

Vill du spela V86 tillsammans med Sulkysport och vår samarbetspartner Café Brasco kan du göra det via tre olika alternativ:

Sulkysport 55-an – 25 andelar á 55 kr/styck

Sulkysport mot nya vinster – 15 andelar á 150 kr/styck

Sulkysport exklusiv – 10 andelar á 499 kr/styck

Roliga och troliga

  • Only Be Kind To Me (V86-1) stod för en mycket bra insats då han vann Habibs Minneslopp från dödens under påskhelgen mot än mer kvalificerat sällskap än detta. Hästen gjorde en fullgod insats med skor i senaste starten som sexa efter att återigen fått ett tufft lopp och vi tycker han känns alldeles för lite spelad i det här loppet.
  • Rinde Thorvald (V86-2) sprang förvisso nytt rekord i senaste starten, men var aningen blek om nosen. Nu är han lätt åtgärdad efter det loppet och kommer ut över en mer passande distans. Vi tror att han håller ut favoriten från start och spårar hela vägen.
  • Thai M.Square (V86-6) har radat upp segrar på västkusten och klarat av alla olika typer av upplägg. Nu gör hästen sin första långresa till Bjerke och har därtill landat på spår tolv bakom bilen, men vi tror inte av något av det kan hindra hans framfart här. Dessutom är två hästar strukna vilket kan underlätta vägen fram utan här tror vi att det handlar om att Thai M.Square helt enkelt är bättre än sina konkurrenter.
  • Miss Pepper (V86-7) lyfte markant under fjolårets andra halva och vann bland annat Axel Jensens Minneslopp för ston. Hon såg bländade ut vid segern senast på Biri och trots spår sex bakom bilen tillmäter vi henne god chans att ta sig hela vägen till tät varifrån hon är extra effektiv.

>> Läs även: V86: ”Bäst från den positionen”

Betrodda som lever farligt

  • Skate Trix (V86-1) brukar allt som oftast vinna i sin klass hemma i Norge, men nu har han tagit sig upp i en sådan kategori att han får möta lite tuffare hästar än vad som varit fallet tidigare. Det är långt ifrån säkert att han når ledningen i det här loppet och vi tycker att han är en favorit som lever farligt utifrån det.
  • Mio (V86-2) är en herre med påtaglig segeraptit som därtill har lyft under vårkanten. Här riskerar han dock att hamna utvändigt om favoriten i sin sprinterdebut och vi är långt ifrån säkra på att den kortare distansen är gynnsam för hans del. Nej, den här favoriten känns given att placera under denna kategori.
  • Imperatur Am (V86-5) har guldkantad stam och visade stor talang vid sina starter som treåring. De blev dock bara två till antalet och när han nu gör comeback efter elva månaders paus så kommer han på intet vis till dukat bord. Därtill handlar det om autostart för första gången och att innerspår är en utmaning i sig blev vi påminda om flera gånger under den gångna Elitloppshelgen; det är ett läge som kan gäcka betydligt mer rutinerade hästar…
  • M.S.Star Trotter (V86-8) står också med innerspår och det är långt ifrån säkert att han kan hålla upp ledningen denna gång även om det handlar om 1.609 meter och längre anlopp. Hästen travades dessutom knackigt vid segerloppet i april och slog på en galopp i första kurvan i den efterföljande starten. Nej, här är det givet att gardera.
Fakta

V86-FÖRSLAGET 1 JUNI

Avd 1: 1,3,4,5,6,8 (2,5)
Avd 2: 2 Rinde Thorvald (4,6)
Avd 3: 1,2,4,5,7,8,9,10 (3,6)
Avd 4: 3,4,5,7,8 (6,12)
Avd 5: 1,4,5,10 (12,11)
Avd 6: 12 Thai M.Square (5,3)
Avd 7: 6 Miss Pepper (1,2)
Avd 8: 1,2,4,5,6,7,9,10 (6,2)

7.680 rader / 1.920 kronor