Fokustema
Spelstugan
Läs senare

V86-tips: Upprepas tipsuccén?

Av
Emil Persson
Upplåst för dig som är prenumerant
Admiral As och Örjan Kihlström bjöds in som nummer tio i Elitloppet Foto: Adam Ström/stalltz.se
Admiral As och Örjan Kihlström bjöds in som nummer tio i Elitloppet Foto: Adam Ström/stalltz.se
Denna artikel tillhör Sulkysport Premium - vårt låsta material.

För dig som är prenumerant

Vi har bytt prenumerationsystem.
Innan du kan logga in så behöver du skapa ett digitalt konto:
Aldrig skapat ett digitalt konto?

Har Du problem med din inloggning? Maila gärna info@sulkysport.se och ange namn, kundnummer och gärna felkod så hjälper vi till!

Du är inloggad men något är fel med din prenumeration

Gå till ditt konto för att ta reda på vad.

Mitt konto

Har Du problem med din inloggning? Maila gärna info@sulkysport.se och ange namn, kundnummer och gärna felkod så hjälper vi till!

Bli digital prenumerant

Prenumerera digitalt

Läs om Sulkysports olika alternativ, från 79 kronor/månad till 799 kronor per år.

Förra veckan var det en klang och jubel-föreställning för vår del. Vårt V86-förslag – samt andelsspel – gav 276.650 kronor i vinst då vi lyckades kamma tre sjuor i den omgång där ingen hade markerat samtliga åtta vinnare på sitt system.

Därmed har vi en saftig jackpot att spela om denna onsdag och vi har tagit oss an omgången med största lust och intresse.
Admiral As (V86-6) blir storfavorit i Nuncios lopp och då vi vår teori är att man inte vill köra Milliondollarrhyme i ledningen i årsdebuten så tror vi att Reijo Liljendahls springare når ledningen smärtfritt och håller hela vägen.

Vårt andra singelstreck är däremot en häst som väntar på karriärens första seger. Vi är överraskade över att inte Mellby Jewel (V86-4) fått segerdefilera såhär långt, men av årsdebuten att döma så ska hon avlägga maiden när som helst. Vi bedömer dagens lopp som ett lämpligt tillfälle att lyckas och går fullt ut på den här hästen som säkerligen många tänker försöka jobba bort som hårt betrodd i ett lopp som annars ser ut att vara väldigt öppet.

Här kan du ta del av dagens startlistor till tävlingarna på Bjerke och Solvalla.

Vill du spela V86 tillsammans med Sulkysport finns det idag tre olika alternativ:

Sulkysport V86 – 25 andelar á 110 kr/styck

Sulkysport x 10 V86 – 10 andelar á 179 kr/styck

Sulkysport Jackpot V86 – 15 andelar á 344 kr/styck

Roliga och troliga

  • Mellby Jewel (V86-4) är segerlös efter karriärens första åtta starter, men vi tror det blir ändring på den saken i detta lopp. Vid årsdebuten på Färjestad var hon bortlottad och backades sist i fältet, men stod för en strålande avslutning till andraplatsen. Här står hon bättre placerad bakom bilen och med en genomkörare innanför västen så tror vi att dottern till Oakstvåan tillika trippelmiljonärskan Mellby Briolett är redo att avlägga maiden.
  • Oscar Tile (V86-5) är obegripligt lite spelad i sitt lopp! Hästen galopperade av ren friskhet i rygg på ledaren 300 meter före mål senast på Bjerke så bakom den diskvalifikationen döljer det sig egentligen en riktigt bra prestation. Efter att ha varit sjuk under vintern ska hästen åter vara på rätt köl och vi ser verkligen fram emot att se vad han kan leverera från ett spännande smygläge.
  • Admiral As (V86-6) kunde inte gärna ha sett så mycket bättre ut i årsdebuten än vad som var fallet. Vi tror att man väljer att rygglopp med invändige Milliondollarrhyme såhär i årsdebuten och även om Milliondollarrhyme är riktigt rask i benen så tror vi att han får svårt att hinna förbi Reijo Liljendahls stjärna över spurtrakan.
  • Twigs Honor (V86-8) stod för ett par plumpar i slutet av fjolåret och det tycks som många plötsligt har glömt bort hur bra han var dessförinnan under hösten. Hästen var tapper från dödens i ett långlopp i slutet av oktober bakom Akela Play samt Global Lover och vann därefter ett V75-lopp i Eskilstuna från samma position. Det är fullt möjligt att Napoleon Cash bara är för bra, men vi tycker det är värt att kosta på oss ett dubbelstreck till lockande låg procentsats.

Betrodda som lever farligt

  • Vi tycker att Frode Hamres favoritduo i inledningen (V86-1) är två hästar som absolut bör garderas. M.T.Star Trotter har visat toppform under våren, men det är inte givet att det faller väl ut att starta två gånger inom fem dagar och därtill blir det hans fjärde start inom loppet av fyra veckor. Dixiechick Hanover är i sin tur bara tre år och ett sto som nu matchas upp mot äldre hästar i sin debut på norsk mark. Nej, här vill vi betala för fler!
  • Southwind Boko (V86-2) stod tveklöst för en stark årsdebut, men det är inte alltid Timo Nurmos hästar som ofta är väldigt väl förberedda nödvändigtvis går framåt med lopp i kroppen. Vi tycker att dagens motstånd håller högre klass än det hon stötte på senast och väljer att gardera.
  • Mc Burney (V86-5) har två segrar i resultatraden vilka båda har tagits från dödens. Femåringen är bra, tävlar alltjämt i för låg klass kontra kunnande, men kommer inte till dukat bord denna gång. Dels har han bakspår, men därtill skiftas den i senaste starten så lyckade balansen barfota runt om till ”bara” barfota bak.
  • Oz (V86-7) är är en tuffing som kommer till start i full tävlingsform och har starka insatser i ryggen. Det här motståndet tycker vi dock håller småputtrig kvalité och när han därtill är anmäld att tävla med skor runt om istället för på den barfotabalans som varit fallet i de tre senaste starterna är det givet för oss att försöka fälla honom som favorit.
Fakta

V86-FÖRSLAGET 6 APRIL

Avd 1: 1,4,5,6,10 (2,7)
Avd 2: 1,4,7,8,9,10,11 (6,3)
Avd 3: 1,4,7,8,10 (3,11)
Avd 4: 4 Mellby Jewel (5,2)
Avd 5: 3,4,6,8,9,11,12 (1,10)
Avd 6: 4 Admiral As (3,10)
Avd 7: 1,2,6,7 (8,3)
Avd 8: 5,7 (6,11)

9.800 rader / 2.450 kronor