Fokustema
Spelstugan
Läs senare

V86-tips: Trippla spikar vår jackpotlösning

Av
Emil Persson
Upplåst för dig som är prenumerant
Magnus Jakobsson står bakom ett av våra tre singelstreck inom onsdagskvällens V86-spel. Foto Mathias Hedlund/Sulkysport
Magnus Jakobsson står bakom ett av våra tre singelstreck inom onsdagskvällens V86-spel. Foto Mathias Hedlund/Sulkysport
Denna artikel tillhör Sulkysport Premium - vårt låsta material.

För dig som är prenumerant

Vi har bytt prenumerationsystem.
Innan du kan logga in så behöver du skapa ett digitalt konto:
Aldrig skapat ett digitalt konto?

Har Du problem med din inloggning? Maila gärna info@sulkysport.se och ange namn, kundnummer och gärna felkod så hjälper vi till!

Du är inloggad men något är fel med din prenumeration

Gå till ditt konto för att ta reda på vad.

Mitt konto

Har Du problem med din inloggning? Maila gärna info@sulkysport.se och ange namn, kundnummer och gärna felkod så hjälper vi till!

Bli digital prenumerant

Prenumerera digitalt

Läs om Sulkysports olika alternativ, från 79 kronor/månad till 799 kronor per år.

Med hjälp av trippla singelstreck får vi plats med mängder av roliga skrällar under onsdagskvällens jackpotomgång som hämtas från Vaggeryd.

Smålandsbanans lopp utmynnar inte alltid i så självklara resultat utan det är ”något” med Vaggeryd som gör att hästar – helt plötsligt och från ingenstans – kan underprestera på ett sätt som gör att man hajar till.

Fakta

BANFAKTA VAGGERYD

Längd: 1.004 m
Bredd: 19,5 m (2.140 m), 19,5 m (1.640 m)
Upplopp: 200 m
Open stretch: Nej
Vinklad startbilsvinge: Nej

På pappret ser i alla fall två stora favoriter ut att ha lämpliga uppgifter i form av de italienskfödda stona Destiny Effe (V86-3) och Cinderella Jet (V86-6).
Vi kompletterar med ett tredje singelstreck då Charlock Wiking (V86-4) står med spetsläge över sprint och känns väl värd att gå fullt ut på när han inte blir favorit.

Här kan du ta del av dagens startlistor till tävlingarna i Vaggeryd.

Roliga och troliga

  • Destiny Effe (V86-3) har inlett sin tid på svensk mark med två vattentäta spetssegrar och det ser ut att finnas väldigt mycket fart i den här Bold Eagle-dottern. Här talar mycket för att Björn Goop kan forcera stoet till tät på nytt och vi ser ingen konkurrent som ska kunna haka på om hon likt i det senaste loppet avslutar slutrundan i 1.11-tempo.
  • Charlock Wiking (V86-4) var åter segermogen senast på Färjestad med två lopp i kroppen. Då som nu stod han med spetsläge och vi tror att han följer upp med en ny triumf från tät. Hästen är blott tredjehandsfavorit i skrivande stund och då finns det högt spelvärde på Magnus Jakobssons häst.
  • Cinderella Jet (V86-6) var strålande bra under Elitloppshelgen då hon vann på 1.12,6a/2.140 meter. När det här stoet står på friska ben är hon väldigt bra för sin klass och vi har svårt att se någon besegra henne i det här loppet då sannolikheten är stor att hon tidigt når ledningen.
  • Halakazam (V86-7) är stark, entaktad och bör passa ypperligt över de här förutsättningarna när det ska tävlas över tre och ett halvt varv. Undviker man att sätta honom i fritt läge nu och likt i senaste starten få en för pigg häst på kuppen så kan vi mycket väl se honom överraska i det här loppet till riktigt låg spelprocent.

>> Läs även: V86: Ny succé för Törnqvist?

>> Läs även: Gocciadoro: ”Ännu bättre nu”

Betrodda som lever farligt

  • Brady D.E. (V86-1) var rejäl vid dödensvinsten senast på Jägersro och ska tåla den här dryga distansen. Utgångsläget är dock sämsta tänkbara och han kan få svårt att komma till i loppet då han riskerar att hamna långt ner i fältet initialt. För oss är han självklar att gardera när konkurrensen därtill ser ut att vara tuffare.
  • Izzi’s Newport och King of Greenwood (V86-3) tror vi är väl så bra om inte bättre hästar än vårt singelstreck Charlock Wiking, men från bakspår står de inför svåra uppgifter över stressiga 1.646 meter. Vi tror de får svårt att hinna ikapp och går helt sonika emot.
  • Fighter Simoni (V86-7) vann ett lopp över denna distans i mars och ska tävla med rycktussar för blott andra gången i karriären. Därtill kommer han från ett formstall, men den här uppgiften är på intet vis enkel vad gäller motstånd och för oss är han väl stor favorit för att det ska kännas helt korrekt.
  • Cobra (V86-8) har sprungit som en banan i sina två första starter på svensk mark och det känns närmast obegripligt att det räckt hela vägen till seger för honom. Vid segerloppen har han suttit på innerspår, men från det här bakspåret talar det mesta för att han får jobba i spåren och då har vi svårt att se honom runda hela gänget. Vi chansar bort den här favoriten på sex streck!
Fakta

V86-FÖRSLAGET 29 JUNI

Avd 1: 1,7,8,9,12 (5,4)
Avd 2: 3,4,6,7,10,11 (5,2)
Avd 3: 7 Destiny Effe (2,1)
Avd 4: 4 Charlock Wiking (10,9)
Avd 5: 3,5,10,12 (7,4)
Avd 6: 3 Cinderella Jet (5,10)
Avd 7: 2,3,5,6,7,8,9,10,11,13,14,15 (12,1)
Avd 8: 1,2,5,7,10,11 (6,8)

8.640 rader / 2.160 kronor