Fokustema
Spelstugan
Läs senare

V86-tips: Full pott igen?

Av
Emil Persson
Upplåst för dig som är prenumerant
Erlend Rennesvik kör båda våra singelstreck inom V86-spelet. Foto Mathias Hedlund/Sulkysport
Erlend Rennesvik kör båda våra singelstreck inom V86-spelet. Foto Mathias Hedlund/Sulkysport
Denna artikel tillhör Sulkysport Premium - vårt låsta material.

För dig som är prenumerant

Vi har bytt prenumerationsystem.
Innan du kan logga in så behöver du skapa ett digitalt konto:
Aldrig skapat ett digitalt konto?

Har Du problem med din inloggning? Maila gärna info@sulkysport.se och ange namn, kundnummer och gärna felkod så hjälper vi till!

Du är inloggad men något är fel med din prenumeration

Gå till ditt konto för att ta reda på vad.

Mitt konto

Har Du problem med din inloggning? Maila gärna info@sulkysport.se och ange namn, kundnummer och gärna felkod så hjälper vi till!

Bli digital prenumerant

Prenumerera digitalt

Läs om Sulkysports olika alternativ, från 89 kronor/månad till 899 kronor per år.

Förra veckan gav vårt spelförslag här på sajten 60.932 kronor tillbaka och andelsköparna av Sulkysports Stora V86-system kunde räkna hem 6.447 kronor per andel på en insats av 250 kronor.

Vi är laddade för att försöka upprepa den succén och hämtar onsdagens singelstreck vår den norska huvudstadsbanan Bjerke som delar på omgången tillsammans med Solvalla.

Vi ser King Okay (V86-3) som omgångens mest troliga vinnare och kompletterar den med Jackson Avery (V86-7) som i skrivande stund är enkelprocentare. Han har en mycket vass speed att tillgå och vi tror att den fäller avgörande i det här lilla fältet om man ”bara” kan undvika dödspositionen.

Här kan du ta del av dagens startlistor till tävlingarna på Bjerke och Solvalla.

Vill du spela V86 tillsammans med Sulkysport kan du välja mellan följande alternativ:

Sulkysport Lilla V86 – 15 andelar á 95 kr/styck

Sulkysport Stora V86 – 15 andelar á 250 kr/styck

Roliga och troliga

  • Jobline Ridge (V86-2) övertygade stort på oss vid Breeders Crown-segern på Axevalla. Nu blev det galopp i efterföljande start vilket oroar en aning, men är hon tillbaka i rätt slag nu så finns det ingenting som säger att hon inte ska kunna hävda sig här trots spår tolv. Pass upp för denna lågprocentare!
  • King Okay (V86-3) tycks ha varit en aning sen i sin utveckling, men nu har det börjat släppa rejält under senhösten. Vi tycker att det mesta tyder på att han kan nå ledningen här av egen kraft eller genom att forceras dit och från den positionen blir han svårfångad.
  • Jobspost (V86-6) hade noterats för en tid under 1.13 vid Åbystarten i september om det inte vore för den snöpliga galopp han slog på framforsande mot seger på upploppet. Han kan mycket väl vara den häst i loppet med högst kapacitet och vi tycker att spelprocenten är alldeles för låg kontra faktisk vinstchans.
  • Jackson Avery (V86-7) fick en tuff väg fram till dödens i onsdags på Åby och det var inget att säga något om att han mattades till slut. Den här hästen har en sylvass speed i 300-400 meter och vi tror att han är mycket gynnad av det lilla fält som här råder. Får han spara på krutet har han alla möjligheter att överraska i spurten och vi chansspikar till låg procent.

Betrodda som lever farligt

  • Canopus (V86-1) har bärgat tre raka segrar och övertygat så smått, men den här uppgiften är inte helt enkel. Dels är det längre distans och det är inte heller givet att han kommer kunna forceras till ledningen. För oss är detta en favorit i fara.
  • Granger (V86-2) gick sig trött i ledningen i Oaksfinalen och slog på en oroväckande galopp i efterföljande start. Hon har övertygat under hösten, men det kan vara så att hon är på retur nu och även detta känns som en svajig ”lampa”.
  • Mellby Knekt (V86-4) öppnade förvisso snabbt från spår åtta i senaste starten, men innerspår är en annan sak för en orutinerad häst. Det kan bli många ben här in mot första kurvan om han utmanas och vi står över att spika den här talangen.
  • Sheena’s Boy (V86-7) är rask iväg, har god spetschans och kommer från dubbla segrar. Vi tycker dock att den här uppgiften är lömsk då det är ett litet fält och raska hästar kommer sitta bra till när det drar ihop sig och tycker han är väl stor favorit i det här loppet.
Fakta

V86-FÖRSLAGET 22 NOVEMBER

Avd 1: 3,4,5,6,7 (1,2)
Avd 2: 2,4,8,12 (7,1)
Avd 3: 2 King Okay (12,5)
Avd 4: 1,2,3,4 (7,6)
Avd 5: Samtliga hästar (7,8)
Avd 6: 4,6,7,8,11 (5,3)
Avd 7: 6 Jackson Avery (1,5)
Avd 8: 2,3,6 (7,8)

14.400 rader / 3.600 kronor