Fokustema
Jackpot Solvalla
Läs senare

Så spelar vi V75

Hög sportslig klass och superintressant V75-omgång.
Ta rygg på Sulkysports spikar och fynd i jakten på jackpotmiljonerna.
Av
Pär Gustafsson
Digital Performer (7) och Ulf Ohlsson vid seger i Umeå i april.
Foto Jeannie Karlsson/Sulkysport
Digital Performer (7) och Ulf Ohlsson vid seger i Umeå i april. Foto Jeannie Karlsson/Sulkysport

I Gävle förra helgen frös femrättspotten inne och 20.094.579 kronor har flyttats över till lördagens sjurättspott. Omsättningen är alltid hög på V75 den här helgen och att jackpotmiljoner förstärker potten gör inte omgången mindre intressant.

Spikarna

 • Digital Performer (V75-2) var mycket rejäl när han vann klass II-försök och senast spurtade han fint mot tufft motstånd i Margaretas Tidiga Unghästserie. Fyraåringen räds inte grovjobb och nu blir det barfota runt om.
 • Volnik du Kras (V75-6) är en italiensk kanonhäst. Han är tuff och kommer att vässas balansmässigt till den här 
starten. Trots bakspår tror vi att fyra
åringen har toppchans.

Spela V75 tillsammans med Sulkysport.

(Vi utgår från tidningstipsen, men väger in sen information, värmningar och streckprocent när vi spelar V75 Tillsammans)

Fynden

 • Magic Gwin (V75-1) är en lovande femåring som har goda möjligheter att klättra upp till högsta klassen. Han är startsnabb och går troligen minst lika bra i ryggar som i ledningen. Den här bronsfinalen håller mycket hög nivå och Magic Gwin blir knappast favorit, men han är utan tvekan bra nog för att vinna.
 • Quite Nice (V75-4) står noterad för två vinster på tre försök hos Per Lennartsson. Fyraåringen har fin styrka och det är ingen nackdel att stå på startvolten när det handlar om final i Diamantstoet. Även om hästen tvingas till grovjobb har hon vettig segerchans.
 • Baron Gift (V75-5) spurtade starkt på nytt senast och väntar på att få utdelning på sin fina form. Den här gången ser det ut att bli rejäl kubbning om ledningen och spelmässigt är femåringen mycket intressant.

Fullständiga tips, intervjuer, V75-system och startlistor finner ni i pappers- och e-tidningen.

Fakta

V75 Solvalla 27 maj 2017

 1. 10 Shadow Gar (7%, 7,67 – andra utv)
 2. 11 Uppohoppa (9%, 8,38 – tredje utv)
 3. 1 Niagara Broline (7%, 17,46 – rygg led)
 4. 9 Dream Lane (9%, 8,33 – sjätte utv)
 5. 7 Queer Fish (6%, 11,25 – dödens)
 6. 2 Aron Palema (17%, 4,81 – tredje utv)
 7. 13 Sauveur (43%, 2,15 – åttonde utv)
  Utdelning 7 rätt: 1.077.933 kr, 6 rätt: 5.874 kr, 
5 rätt: 376 kronor. Omsättning: 111.201.218 kr.
Expandera
Kampanj
10 veckor för 299 kronor
Prova 10 veckor med både pappers- och e-tidning
Endast 29,90 kr per vecka för den bästa sportbevakningen
Beställ
Fokustema
Solvalla fredag
Exklusivt för dig som prenumerant
Läs senare

V65: ”Borde ha bra segerchans”

På fredag drar Elitloppsfesten igång på Solvalla.
Tävlingarna börjar 12.40 och Sulkysport har sammanställt massor av tipsintervjuer till samtliga tio lopp.
Vi kan lova massor av bra information för att hitta vinnarna.
Av
Emil Persson Pär Gustafsson
Alessandro Gocciadoro har två hästar på Solvalla på fredag. Foto Mia Törnberg/Sulkysport
Alessandro Gocciadoro har två hästar på Solvalla på fredag. Foto Mia Törnberg/Sulkysport

Sweet On You (V65-1) satt fast i comebacken efter att fått ett snällt lopp. Hon har verkat fräsch och fin efteråt så visst tror vi hon kan vara ytterligare förbättrad med lopp i kroppen. Jag tycker det här är en bra häst för sammanhanget och nu lär det bli någon form av barfotabalans, säger Anton Sverre i Björn Goops stall.
Hersey Boko (V65-1) kändes starkt hela vägen in till mål senast och var inte tom i den tiden hon gick den dagen. Hon bör med andra ord kunna rekordsänka här, men hur mycket låter jag vara osagt. Allt har varit bra i träningen efteråt och vi har fått en kusk i vagnen som tillhörde skaran jag hoppades på. Vill man ladda med henne från start så är hon snabb, men det är upp till kusken att avgöra. Inga ändringar, säger Lisa Maria Orefors.
Dixie Brick (V65-1) var obesegrad felfri innan hon senast gick bra i ett V75-lopp på Bergsåker. Hon har utvecklats fint och har jobbat på bra efter förra starten så jag tror att hon fortsatt är på väg uppåt. Kapacitetsmässigt räcker hon bra i klassen, men i ett sådant här lopp är det svårt att sia om det hon kan i nuläget räcker ända fram. Det var första barfota bak senast, och så här tidigt i veckan vill jag inte uttala mig om hon ska gå så nu också, säger Clas-Göran Björkroth i Timo Nurmos stall.
Andrina (V65-1) vann senast och sprang bra tid gången efter. Hon känns fin och har bra form, säger Brian Jörgensen i Robert Berghs stall.

Säsongen är lång och den korta pausen inför detta var planerad, han har inte missat ett enda jobb

Jetstream Rapida (V65-2) var ute i ett tufft gäng senast och det stöter hon på även här. Han gick okej då utan att riktigt räcka till från ett svårt spår, men jag var på intet vis missnöjd med hästens insats. Nu ska vi ändra lite och köra barfota runt om samt utrusta honom med helstängt huvudlag för första gången och dessutom har han ju ett bättre utgångsläge. I Örebro näst senast räckte dock inte startsnabbheten till för att hålla upp täten innan galoppen kom så kan han få tredje invändigt är jag fullt nöjd, säger Claes Svensson.
Patch Wibb (V65-2) och Exclusive Matter (V65-2) är båda två lovande hästar som inlett på bra sätt och de gjorde det bra även i de lopp som de inte vunnit. De är typerna som springer lite på halvfart och därför behöver de vara med och få upp farten lite. Jag tror på hästarna över tid, men det blir svårt att vinna den här gången, säger Johan Untersteiner.
Bythebook (V65-2) har allt varit frid och fröjd med efter senast. Säsongen är lång och den korta pausen inför detta var planerad, han har inte missat ett enda jobb. Han borde bli lite bättre för varje start och fick vettigt läge då han kan öppna hyggligt snabbt. Vi har inte planerat några ändringar till loppet, säger Svante Båth.
Classics Never Die (V65-2) har inte vunnit lopp såhär långt, men det här är fin häst. Han fungerade mycket bättre senast med huvudstång än i starterna innan där han sprungit och brutit. Hästen hade mycket krafter kvar i mål och hade utmanat om segern med fritt. Jag försöker ta en snäll väg fram här så får vi se hur långt det kan räcka, men känslan är att han närmar sig de bättre hela tiden, säger Lars-Göran Söderberg.
Power (V65-2) sprang med punktering senast och hade krafter kvar i mål. Insatsen var stark och här är det en fördel med få hästar, säger Brian Jörgensen.

Mellby Glorious (V65-3) kommer väl förberedd inför sin årsdebut. Hon är liten och nätt i kroppen och det är inte säkert att hon är typen som måste ha ett lopp i kroppen för att kunna gå bra. Jag håller henne som vettig från start utan att vara en blixt och en vettig position ska det kunna bli, säger Anton Sverre.
Jordan (V65-3) vann enkelt i billig omgivning senast. Gången innan satt han fast med sparade krafter i ett tufft lopp – ett sammanhang där jag trodde han skulle få svårt – och Olli Koivunen som körde trodde han hade kunnat vinna med fritt. Jag tycker inte att motståndet ser så tufft ut och nu ska han tävla barfota runt om för första gången i min regi, säger Nina Pettersson-Perklén.
Ivanhoe (V65-3) fick en lite dryg väg fram till ledningen senast och höll godkänt som tvåa. Det är en fin häst, helbror till Kriterievinnaren Chelsea Boko, som är under utveckling. Kapacitetsmässigt är han bra för klassen, men här måste man väl säga att han känns lite bortlottad, från detta läge blir det svårt att sluta långt framme, säger Clas-Göran Björkroth.

Hon var fin i söndagens jobb och nu kör vi med en Ufo-sulky med en stång på insidan som Björn Goop föreslog senast

Venerdi (V65-4) gjorde det riktigt bra senast och gick ett fint jobb i söndags. Han är snabb från start och tävlar som vanligt utan framskor, säger Pietro Gubellini.
Quite Right (V65-4) är tillbaka efter lite paus. Kanske är han allra vassast över 1.640 meter eller 2.140 meter, men han klarar av den här distansen också, bara han inte blir hetsig. Barfota runt om samt jänkarvagn, säger Anton Sverre.
Dexter Brick (V65-4) fick jag korrigera lite i första kurvan senast varpå det blev galopp. Han är lite speciell och man behöver tajma uppkörningen bakom bilen rätt, men formen är mycket bättre än raden antyder, säger Mattias Djuse.
Zaffiro G.Z.O. (V65-4) gjorde ett fint lopp senast och han var också fin i söndagens jobb. Inga framskor och jänkarvagn på båda mina i loppet, säger Pietro Gubellini.
– Jag vet inte riktigt varför Zona O.K. (V65-5) har galopperat i de två senaste då hon normalt inte är osäker. Hon var fin i söndagens jobb och nu kör vi med en Ufo-sulky med en stång på insidan som Björn Goop föreslog senast. Det blir bara barfota fram, säger Alessandro Gocciadoro.

Hossiana Boko (V65-5) känns fin och tränar bra. Det är svårt att räkna på de här loppen, men hästen är rätt kvick ut och kan nog få ett fint lopp. Vi har inga heta chanser i helgen, men är det någon som skulle kunna vinna är det kanske Hossiana Boko, säger Andreas Lövdal hos Jörgen Westholm.
Vega Etolie (V65-5) var helt okej i Frankrike senast och om resan inte sätter ner henne har hon bra chans här. Hon kom till Sverige i tisdags och tävlar utan framskor, säger Pietro Gubellini.
Ti Punch Broline (V65-5) är en fin travare som gör det bra, men inte räckte riktigt senast. Hon har fint spår och springer med i de flesta sällskap, men är kanske inte riktigt lika tuff som min andra häst i loppet, säger Roger Walmann.
Carisma Sisu (V65-5) var fin näst senast, men ännu bättre i Köpenhamn. Hon kändes strålande hela dagen och är under utveckling. Framspår är ett plus och hon kan öppna. Vi gör inga ändringar och trots tufft motstånd har jag ändå lite bra känsla, säger Petri Salmela.
Ofelia O.E. (V65-5) håller bra form, men hon är inte snabb ut och det är vingelrisk. Hästen tävlar med skor och det ser jobbigt ut på förhand, säger Peter Untersteiner.
S.G.Maleficent (V65-5) var tyvärr sjuk i Drottningkvalet, därav den bleka prestationen. Hon känns fin igen, men det är alltid lite vanskligt i första starten efter att de varit borta. Jag tycker annars att hon har kunnande som räcker en bra bit. Vi gör inga ändringar, barfota fram och vanlig vagn, säger Roger Walmann.
Fantasia Sisu (V65-5) gick bra efter tidig galopp senast och håller full form. Normalt är hon inte osäker utan det har varit tillfälligheter, säger Brian Jörgensen.
Lady Zappa (V65-5) är i bra form och var fin senast, men är bortlottad här och jagar en slant. Inga ändringar, säger Petri Salmela.

Här finner ni startlistor och fullständig ranking till V65-loppen.

Yrwing (V65-6) stressade upp sig efter omstart senast, men gick en stark upphämtning med full fart över mål. Hade han vunnit där så hade han inte fått vara med i detta lopp så något positivt med det hela var det kanske ändå? Från det här läget ska han gå iväg utan problem med bara två hästar på startvolten, säger Mattias Djuse.
Testa di Cavolo (V65-6) var ute i ett tufft lopp senast och fick inte med sig några pengar. Han travade doc bra och här står han betydligt bättre inne så jag tror att han startar med vinstchans. Hästen tränar bra och vi fortsätter med skor, han fungerar bäst så, säger Hans R Strömberg.
M.T.Like A Prince (V65-6) har inte startat på ett tag och har svårbedömd form. Han får jaga pengar. Barfota fram, säger Fredrik B Larsson.
Lastsundayinmay (V65-6) kom tillbaka jättebra efter galopp senast och kändes framförallt stark över upploppet. Så har inte alltid varit fallet så det gladde mig. Det handlar om en humörhäst som är lite ojämn, men han känns faktiskt ännu finare i träningen efteråt så jag utesluter inte att han är ännu bättre nu. De kuskar som kört honom brukar poängtera att han inte är beroende av att tävla barfota bak och nu blir det aluminiumskor på bakhovarna, men inga ändringar i övrigt, säger Lisa Maria Orefors.
Peakster (V65-6) gick jättebra näst senast, men var inte riktigt lika vass gången därpå utan lite segare. Utifrån hur han känns här hemma tror jag att han kommer vara mycket bättre denna gång. Hästen passar bra på distansen och kan sluta långt framme, säger Anton Sverre.

Ramloppen

M.B.S.Pretty Girl (lopp 7) var tvåa bakom Fort Knox i början av säsongen, men felade två starter i följd efter det och då fick jag lite bryderier. Därför var det väldigt skönt att hon fick vinna senast och att hon var sig lik igen för detta är en häst som jag förväntar mig en del av i år. Jag tror inte att jag kommer ladda något från start utan siktar in mig på att ge henne ett vettigt lopp. Nu ska hon tävla barfota bak för första gången, säger Claes Svensson.
Fluke (lopp 7) avslutade runt 1.10 sista halvvarvet senast och var inte långt från segern. Hon har blivit behandlad efter det loppet och tränar på jättebra. Vi startade henne i ”Maggan-serien” i mars och då galopperade hon med rubbet sparat i slutkurvan så jag tror hon är rätt så bra faktiskt. Då som nu ska hon tävla med jänkarvagn igen; det blev ett helt annat åk i henne med den varianten, säger Lars-Göran Söderberg.
Galant Sisu (lopp 7) har kanske hamnat i det något lättare heatet av de två när den här propositionen blev delad. Hon har inlett karriären med två spetssegrar och inte var bottnad, men nu är hon med för att lära sig långresa och övernattning och jag kommer inte ladda utan här är tanken att köra henne i rygg. Därför ändrar jag från helstängt huvudlag till öppet dito, men jänkarvagnen sitter fortsätter på, säger Per Nordström.

Det här loppet är ett led i hennes utbildning och hon är inte alls ”påställd”

Galadriel Sisu (lopp 8) är nog min bästa treåriga märr. Hon var inne på Solvalla och jobbade 1.19/2.100 meter på bra sätt, men det är förstås inte toppform. Vi kör med samma balans och utrustning som ifjol och jag kan inte motståndet, men jag har höga tankar om min häst, säger Petri Salmela.
Dior Ima (lopp 8) har inte haft något passande lopp efter senaste starten och fick en tävlingspaus. Hon tränar bra och även huvudmålet nu är E3-kvalen i mitten av juni så tycker jag att hon är så pass bra att hon ska räknas direkt, säger Mattias Djuse.
M.T.Odakota (lopp 8) är ett fint sto som vi har förhoppningar om ska vara med i kulltoppen längre fram på året, med sikte på Oaks. Vi var nöjda med henne i debuten där hon hamnade utan rygg och fullföljde bra i en snabb avslutning. Det här loppet är ett led i hennes utbildning och hon är inte alls ”påställd”, vilket det alltid brukar finnas konkurrenter som är denna helg, säger Adrian Kolgjini.

Uppträdandet har stundtals lämnat en del övrigt att önska

Adriatic Kronos (lopp 9) visade sin fina kapacitet i debuten och det är en talangfull häst som jobbat starkt hela tiden. Nu möter han några riktigt vassa och det är möjligt att han inte har hårdheten å att det räcker hela vägen. Vi vill vara med och tävla, men säsongen är lång och det är är inte det viktigaste loppet. Vi gör inga ändringar, säger Svante Båth.
Unarmed Face (lopp 9) har varit valpig i beteendet och det är därför han har en del galopper i resultatraden. Det är ingen osäker häst egentligen utan han har helt enkelt agerat orutinerat. Senast skötte han sig och avgjorde på bra sätt efter en fin resa. Här är hästen med för att lära sig och utvecklas, hur långt det räcker är svårt att sia om, säger Adrian Kolgjini.
Golden Guard (lopp 9) kan vara den av mina tre treåringar denna tävlingsdag som har högst grundkapacitet, men uppträdandet har stundtals lämnat en del övrigt att önska. Senast bröt han ut två gånger och tappade mycket mark så han är besvärlig. Jag kommer säga till Henrik att försöka köra till slut om han har några krafter kvar och ändrar inget, säger Claes Svensson.
Ari Lest (lopp 9) är en riktigt bra häst som är fruktansvärt snabb den första biten. Han är tungt balanserad med skor och boots, men borde ha bra segerchans om inget oväntat händer längs vägen, säger Alessandro Gocciadoro.

Se Ari Lests senaste segerlopp i Milano nedan:

Qeen Roc (lopp 9) har inlett lovande och är under utveckling. Vad hon kan tidsmässigt? Ja, en 1.15-tid måste hon väl åtminstone klara av, men jag kan inte säga hur hon står sig här mot pojkarna. Eventuellt blir det jänkarvagn nu för första gången när det är autostart, säger Hans R Strömberg.

Grand Illusion (lopp 10) gick okej i V75-loppet i Örebro. Nu är det mer vardagsbetonat motstånd och här ska han kunna duga bra, säger Anton Sverre.
Kasper Trot (lopp 10) tog ledningen och höll hela vägen med lätthet senast. Det var en riktigt bra prestation och det känns som att han har höjt sig ett snäpp. Även han ska kunna vara med och segerstrida, säger Anton Sverre.
Zenone Bar (lopp 10) har varit hos oss i två månader nu och har känts väldigt fin i träning. Det är en stor häst som inte varit riktigt färdig i kroppen. Han har gått ett 1.15-jobb på Solvalla inför detta och jag blev själv förvånad över sättet han gjorde det på. I de flesta starter han gjort har han tävlat med öppet huvudlag och jag tror detta blir första med norskt. Zenone Bar gick med PG-skor i jobbet och nu blir det barfota runt om, vilket är en extra växel, säger Joseph Ruocco.
Yeezuz (lopp 10) gick rätt så bra senast i Mariehamn. Han behöver ha ett jämnt tempo på loppet och skulle säkert kunna gå 1.17 även över 3.000 meter, men är ingen riktig spurtade. Jag kan varken motståndet eller kusken som ska köra honom så det är svårt att bedöma möjligheterna, säger Nina Pettersson-Perklén.

Fokustema
Så spelar vi V75 i Gävle
Läs senare

V75-tips: ”Växer en klass i spets”

Gävletravet bjuder på en spännande V75-omgång veckan innan Elitloppet.
Dagens höjdpunkt är H.K.H. Prins Daniels lopp, tillika final i Gulddivisionen, med en rosa biljett i potten.
Av
Pär Gustafsson
Nobel Amok och Robert Bergh. Foto Mathias Hedlund/Sulkysport
Nobel Amok och Robert Bergh. Foto Mathias Hedlund/Sulkysport

Spikarna

 • Nobel Amok (V75-1) kom till Robert Bergh för två år sedan och har haft en härlig utvecklingskurva. En vinter i Frankrike verkar bara ha gjort gott och i de två senaste starterna har hästen haft krafter sparade vid målgång från ledningen. Han har några gånger blivit väl ambitiös bakom bilen och kan även falla ur aktionen sista biten, men Nobel Amok ser såväl stark som fräsch ut för dagen och är hästen att slå.
  – Han har varit mycket bra i två starter på svensk mark. Hästen ser fin ut och tränar bra. Nu har han ett par snabba konkurrenter på insidan, Nobel Amok växer en klass i spets och vi hoppas att han spetsa. Inga ändringar är planerade, säger Oskar Florhed i Robert Bergh stall.
 • Det är möjligt att vi får stå med dumstruten på över vårt ställningstagande för Vicario (V75-7). Vi vet dock hur högt Alessandro Gocciadoro håller den här hästen och bedömer en normalfungerande Vicario som en riktig klassklättrare med ytterst få övermän.
  Vicario blev halt och tjock i ett ben efter senast, men vi lyste honom och det var inga problem. Det kan vara så att han behöver det här loppet för att komma i hundraprocentig form då han stod över några jobb, men han känns fin och det är en bra häst. Inga ändringar från senast”, säger Alessandro Gocciadoro.

Spela V75 Tillsammans med Sulkysport. (slutsålt)
(Vi utgår från tidningstipsen, men väger in sen information, värmningar och streckprocent när vi spelar V75 Tillsammans)

Fullständiga tips, intervjuer, V75-system och startlistor finner ni i pappers- och e-tidningen.

Fakta

Förra året – 19 maj 2018

 1. 2 Gizmo de Veluwe (20%, 3,71 – ledning)
 2. 15 Bula Bula Am (10%, 9,72 – sjätte ytter)
 3. 3 Global Unprotected (65%, 1,51 – ledning)
 4. 8 Nordby Fröy (19%, 2,83 – ledning)
 5. 4 Angle of Attack (50%, 1,83 – ledning)
 6. 9 Heavy Sound (16%, 6,04 – andra ytter)
 7. 7 Disco Volante (61%, 1,59 – dödens)
  Utdelning 7 rätt: 1.097 kr, 6 rätt: 22 kr, 
5 rätt: jackpot.
  Omsättning: 77.286.844 kr.
Expandera
Prova Sulkysport
för endast 39 kr första månaden
Läs även digitalt var du vill och när du vill
Inga fakturor, ingen bindningstid, avsluta när du vill
Ordinarie pris 150 kr/mån
Beställ
Fokustema
Så spelar vi V75 på Åby
Läs senare

V75-tips: ”Oerhört snabb i benen”

Det är jackpot på V75 med 25.885.033 kronor extra i sjurättspotten.
ATG spår att en ensam vinnare med alla rätt kan kamma hem runt 50 miljoner och Sulkysport håller två kvicka ston i handen i jakten på full pott.
Av
Pär Gustafsson
Conrads Rödluva ståtar med sex raka segrar och så här såg det ut när hon vann sitt uttagningslopp till Drottning Silvias Pokal. Foto: Simon Hagen
Conrads Rödluva ståtar med sex raka segrar och så här såg det ut när hon vann sitt uttagningslopp till Drottning Silvias Pokal. Foto: Simon Hagen

Spikarna

 • Premiechansade Conrads Rödluva (V75-1) vann såväl Svenskt Trav-Oaks som Breeders Crown förra säsongen och tjänade nästan fem miljoner som treåring. Hon utsågs både till Årets Treåring och Sto och hästen har inlett fyraåringssäsongen lovande. S.J.’s Caviar-dottern har sett finfin ut från ledningen i årets två starter och borde bli allt bättre för varje lopp.
  Conrads Rödluva fortsätter att se fin ut i jobben efter de två starterna hon gjort i år. Det är en härlig häst som verkligen gillar att arbeta och allt ser bra ut inför den kommande uppgiften. Det är möjligt att vi rycker bakskorna och i övrigt ändras inget, säger Daniel Redén.
 • Lesperanza (V75-5) vann ett lärlingslopp på V75 för ett drygt år sedan då hon tränades av Christian Lindhardt. Sedan dess har stoet bytt tränare till Björn Goop. Efter ett par fina insatser på Vincennes i vintras var det dags för första starten i Sverige senast. Och vilken insats det var! Det bara small till när Björn Goop vred på från tredje ytter och Lesperanza vann överlägset.
  Lesperanza valde Björn att inte ladda med senast, men det gick desto fortare till slut. Hon är oerhört snabb i benen den här damen, men har även styrkan som krävs, det har hon ju visat på Vincennes. Utifrån senaste insatsen måste jag tro på henne igen, säger Anton Sverre i Björn Goops stall.

Spela V75 Tillsammans med Sulkysport.
(Vi utgår från tidningstipsen, men väger in sen information, värmningar och streckprocent när vi spelar V75 Tillsammans)

8–11 maj: Vem blir kung och drottning på Åby?

Fullständiga tips, intervjuer, V75-system och startlistor finner ni i pappers- och e-tidningen.

Fakta

Förra året – 12 maj 2018

 1. 4 Dibaba (70%, 1,31 – tredje ytter)
 2. 1 Machiavelli (13%, 3,63 – rygg ledaren)
 3. 9 Nadal Broline (12%, 5,67 – dödens)
 4. 3 Handsome Brad (5%, 18,31 – rygg ledaren)
 5. 6 Coktail Fortuna (49%, 2,40 – ledning)
 6. 10 Explosive Merlot (13%, 5,69 – dödens)
 7. 1 Perfect Spirit (33%, 2,19 – ledning)
  Utdelning 7 rätt: 11.909 kr, 6 rätt: 127 kr, 
5 rätt: 16 kr.
  Omsättning: 81.544.919 kr.
Expandera

Så gick Drottningskvalen

Kvaldags på Åbytravet

Teckna och vinn!
Vi lottar ut tio exklusiva Readly Express-halsdukar
Häng med över Elitloppet!
6 veckor 159 kr 56 veckor 1.495 kr
Teckna innan 8 maj för att delta i utlottningen
Beställ