Fokustema
Skrubbs travbana
Läs senare

Ny chef på Visbytravet

Visbytravet har anställt en ny travbanechef.
Den 1 september tar Mats Hedqvist över från Mikael Ogestad.
Av
Claes Freidenvall

– Han har rätt ledaregenskaper och kompetens för att fortsätta utveckla Visbytravet i den inriktning styrelsen har för verksamheten. Med en bred bakgrund inom hästsporten och med ett stort kontaktnät på Gotland, är han rätt person att leda Visbytravet framåt, säger Niklas Johansson, ordförande Gotlands Travsällskap, i ett pressmeddelande.

Den tidigare chefen på Skrubbs, Mikael Ogestad, går till en tjänst som klubbchef på När Golfklubb.

Äger stall på Visbytravet

Visbytravets nye chef har en bakgrund som fastighetsmäklare på fastighetsbyrån Gotland och har genom åren ägt flera hästar. Idag äger Mats Hedqvist ett stall på Visbytravet.

– Jag är glad och förväntansfull över att börja arbeta tillsammans med vår fantastiska personal/funktionärer. Tillsammans ska vi fortsätta att utveckla Visbytravets fina verksamhet, säger Mats i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Min vision är att alla skall känna sig välkomna och sedda på Visbytravet, alldeles oavsett om man idag är aktiv som hemmatränare, hitresande tävlande eller besökande. Jag vill att fler skall få chansen att upptäcka sporten och gemenskapen, med hästen i fokus. Kan vi dessutom rekrytera fler tränare till Visbytravet vore det pricken över i.