Fokustema
Spelstugan
Läs senare

V86-tips: Favorit, men fynd

Av
Emil Persson
Upplåst för dig som är prenumerant
Fredrik Wallin tränar ett av våra singelstreck inom V86-spelet. Foto Mathias Hedlund/Sulkysport
Fredrik Wallin tränar ett av våra singelstreck inom V86-spelet. Foto Mathias Hedlund/Sulkysport
Denna artikel tillhör Sulkysport Premium - vårt låsta material.

För dig som är prenumerant

Vi har bytt prenumerationsystem.
Innan du kan logga in så behöver du skapa ett digitalt konto:
Aldrig skapat ett digitalt konto?

Har Du problem med din inloggning? Maila gärna info@sulkysport.se och ange namn, kundnummer och gärna felkod så hjälper vi till!

Du är inloggad men något är fel med din prenumeration

Gå till ditt konto för att ta reda på vad.

Mitt konto

Har Du problem med din inloggning? Maila gärna info@sulkysport.se och ange namn, kundnummer och gärna felkod så hjälper vi till!

Bli digital prenumerant

Prenumerera digitalt

Läs om Sulkysports olika alternativ, från 89 kronor/månad till 899 kronor per år.

Trots att vi spikar en favorit inom onsdagskvällens V86-lopp så ser vi henne som ett fynd då spelprocenten är oväntat låg.

Det handlar om Fredrik Wallins Jeannica (V86-5) som har en mycket passande uppgift i ett stolopp på Bergsåker.
Mats E Djuse kör stoet som vi bedömer som – minst – jämbördig med de damer som startar 20 meter bakom och stallkamraten Sayonara som står ytterligare 20 meter bakom i sin tur har inte visat den där riktigt rätta formen under hösten.

Björn Goop tog en tränardubbel på Axevalla under tisdagskvällen och har bra snurr på stallet. Chimi (V86-2) tillhör den skara som visat härlig höstform och från ett utsökt utgångsläge tillmäter vi honom toppchans att bärga sin andra raka Solvallaseger.

Här kan du ta del av dagens startlistor till tävlingarna på Bergsåker och Solvalla.

Vill du spela V86 tillsammans med Sulkysport kan du välja mellan följande alternativ:

Sulkysport Lilla V86 – 15 andelar á 95 kr/styck

Sulkysport Stora V86 – 15 andelar á 250 kr/styck

Roliga och troliga

  • Chimi (V86-2) har sett ut som ett flygplan på barfotabalans och det mesta talar för att han dyker till tät i kvällens lopp. Distansen visade han i senaste starten att han hanterar med bravur och vi har svårt att se honom lägga det här loppet.
  • J.H.Million (V86-4) trodde vi hårt på senast på Solvalla, men då blev det galopp innan bilen släppt fältet. Han såg väldigt fin ut inför loppet och när favoriten hamnat på sämsta utgångsläget över sprint så känns han intressant när han därtill har rygg på två startsnabba hästar.
  • Jeannica (V86-5) satt fast med sparade krafter som tvåa i ett ”Margareta-lopp” i somras och gick helt okej i skymundan vid comebacken på Axevalla efter tre månaders frånvaro. Vi tycker att hon står ytterst rimligt inne i det här loppet och förväntar oss att hon anför hela vägen.
  • Invisible Sun (V86-8) hade inte sin bästa dag senast, men har visat rejäla takter dessförinnan och totalt sett lyft i Per Linderoths regi. Magnus A Djuse svingar sig upp bakom femåringen för första gången och med spår invändigt om favoriten Ringo Adore lär han vara aktiv.

Betrodda som lever farligt

  • Philip Ess (V86-1) missgynnas om det krävs skor på grund av vädret i kvällens lopp och den korta distansen faller honom inte heller helt i smaken. Hästen gör därtill sin tredje start på kort tid och vi tyckte senaste insatsen var ett litet steg bakåt. För oss är han bara en i mängden som hårt betrodd.
  • Kentucky Sisu (V86-3) har mycket i sig och kommer säkert få ut mer än vad han fått såhär långt vad det lider. Vi tycker dock att närmare 50 procent är en väl hög spelprocent på denna häst som inte levererat varje gång och vill gardera.
  • Chestnut (V86-6) må vara anmäld såväl barfota runt om som med jänkarvagn nu vilket kittlar, men han kommer inte kunna blanda sig i spetsstriden och kan bli fast här även om fältet är litet. För oss är han given att gardera som favorit.
  • Ringo Adore (V86-8) vann sannerligen inte Klass II-finalen på tur utan han gjorde det den tunga vägen. Nu har han gått upp i klass ganska så fort och det blir inte lika enkelt att besegra de här hästarna om han åter får kajka på ledarens utsida.
Fakta

V86-FÖRSLAGET 1 NOVEMBER

Avd 1: 1,4,6,7,9,10 (5,3)
Avd 2: 3 Chimi (12,6)
Avd 3: 3,4,5,6,7 (10,8)
Avd 4: 3,4,8,10 (5,2)
Avd 5: 2 Jeannica (15,12)
Avd 6: 1,2,4,5,9,10 (3,6)
Avd 7: 3,4,5,8 (10,7)
Avd 8: 4,5,6,9 (2,1)

11.520 rader / 2.880 kronor