Fokustema
Spelstugan
Läs senare

V86-tips: Money fixar pengarna

Av
Emil Persson
Upplåst för dig som är prenumerant
Money Matters nyttjas som singelstreck inom V86-spelet. Foto: Adam Ström/stalltz.se
Money Matters nyttjas som singelstreck inom V86-spelet. Foto: Adam Ström/stalltz.se
Denna artikel tillhör Sulkysport Premium - vårt låsta material.

För dig som är prenumerant

Vi har bytt prenumerationsystem.
Innan du kan logga in så behöver du skapa ett digitalt konto:
Aldrig skapat ett digitalt konto?

Har Du problem med din inloggning? Maila gärna info@sulkysport.se och ange namn, kundnummer och gärna felkod så hjälper vi till!

Du är inloggad men något är fel med din prenumeration

Gå till ditt konto för att ta reda på vad.

Mitt konto

Har Du problem med din inloggning? Maila gärna info@sulkysport.se och ange namn, kundnummer och gärna felkod så hjälper vi till!

Bli digital prenumerant

Prenumerera digitalt

Läs om Sulkysports olika alternativ, från 89 kronor/månad till 899 kronor per år.

Solvalla och Åby delar på onsdagens V86-omgång som därtill är jackpotkryddad. Prognosen säger att åttarättspotten ska innehålla 19 miljoner kronor vilket givetvis skapar ett extra högt spelvärde och omgången ser inte heller helt lättlöst ut.

Vi hoppas att det kommer överraskningar redan initialt under kvällen då vi går ut med nio streck i de två inledande loppen och ”smalnar av” på kupongen senare under kvällen.

Spikarna hämtas från Solvalla och är två till antalet. Money Matters (V86-4) har övertygat under karriärinledningen och ser ut ut att vara för bra för den klass han tävlar i just nu.

Vi tror att han leder hela vägen medan vårt andra singelstreck Jimbaran Zon (V86-6) får ta upp jakten bakifrån. Det var mycket ”surr” om den här hästen vid V75-starten i september, men nu är han lustigt borttappad av spelarna och då försöker vi ta betalt. En Jimbaran Zon i vettigt slag har superchans att gå runt det här fältet!

Här kan du ta del av dagens startlistor till tävlingarna på Solvalla och Åby.

Vill du spela V86 tillsammans med Sulkysport kan du välja mellan följande alternativ:

Sulkysport Lilla V86 – 15 andelar á 95 kr/styck

Sulkysport Stora V86 – 15 andelar á 250 kr/styck

Roliga och troliga

  • Tug of War (V86-3) avslutade jättebra som tvåa senast på V75 och visade att formen är helt på topp. För oss är han förstahäst i det här loppet, men för spelarna är han bara tredjehandare. Helkul chansspik för den som vill gå utanför boxen.
  • Money Matters (V86-4) visade fin uppfattning bakom bilen i senaste starten då han tog hand om ledningen enkelt. Uppträder han lika fint från innerspår vilket känns sannolikt då hästen verkar förnuftig så ska det till något extra för att en konkurrent ska kunna besegra honom i det här loppet.
  • Jimbaran Zon (V86-6) drog på i överljudsfart senast på V75 och gick sig fullt naturligt trött. Gången innan stod han för en häftig insats då han svepte fältet och vann smått överlägset. Tävlar han om 80-85 procent av sin högstanivå så tror vi att han rundar det här sällskapet.
  • Jeannica (V86-8) trodde vi mycket på senast på Bergsåker, men då blev det galopp. Nu är det autostart som gäller vilket är ett klart plus och därtill kan man skicka på jänkarvagnen vilket lyfter stoet. Att hon blott är spelad på enkelprocent i skrivande stund övergår vårt förstånd och vi ser henne som ett riktigt fynd på spelet.

Betrodda som lever farligt

  • Fossens Wilma (V86-2) har en hög högstanivå, men vi jobbar ogärna med hästar som kommer från en start som utmynnat i ett galoppmisslyckande. Här kan det bli körning från start och då riskerar det att bli många ben på nytt på den här favoriten.
  • Gunpowder (V86-3) står ytterst rimligt inne i den här klassen, men för oss är det inte givet att han kan hålla upp ledningen. Därmed känns detta som en favorit som är i farozonen.
  • Carroty (V86-5) gör nästanintill toppinsatser varje gång, men det utmanar inte alltid i seger. För oss är hon sårbar från bakspår i ett ganska hyggligt sällskap och vi chansar och ställer henne utanför systemet som favorit.
  • Mellby Jail (V86-6) fick hållas i ledningen länge och väl i comebacken. Han vann på smått övertygande vis, men den här uppgiften är tuffare och vi tror att han möter en för bra häst som jagar från 20 meters tillägg.
Fakta

V86-FÖRSLAGET 15 NOVEMBER

Avd 1: Samtliga nio hästar (3,9)
Avd 2: 2,4,5,6,7,8,9,10,12 (1,11)
Avd 3: 1,3,5,8,9,10,11 (7,12)
Avd 4: 1 Money Matters (11,2)
Avd 5: 3,6,7,11 (9,5)
Avd 6: 14 Jimbaran Zon (9,4)
Avd 7: 1,12 (10,6)
Avd 8: 1,5,8 (10,2)

13.608 rader / 3.402 kronor